Petra
Petra Blog 5 Apr 2012

Purina ONE 21 dagen test

Advertorial

Een glanzende vacht, heldere ogen, goede spijsvertering, speels en vol energie. Het zijn allemaal kenmerken die je graag ziet in je kat. Maar wist je ook dat de juiste voeding een belangrijke rol speelt in de zichtbare gezondheid van je kat? Eigenlijk heel logisch, want ook voor jou geldt dat de juiste balans van goede voeding je helpt er beter uit te zien. 

Je haar gaat meer glanzen, je huid ziet er fris uit en je nagels worden sterker met behulp van de juiste vitaminen en mineralen. Purina ONE heeft een uitgebreid assortiment aan kattenvoeding dat bijdraagt aan de zichtbare gezondheid van jouw kat.

Omdat elke kat uniek is, zijn er producten voor katten in verschillende levensfasen en verschillende behoeften, speciaal samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen. De brokjes van Purina ONE bestaan uit ingrediënten van hoge kwaliteit, en alle varianten zijn rijk aan vlees of vis. Behalve gezond dus ook heel erg lekker!

Wil je weten of ook jouw kat er zichtbaar gezonder uit kan zien? Doe dan mee aan de 21 dagen test, kies het juiste product voor jouw kat middels de product selector op de website en ga de uitdaging aan. Kijk hier voor meer informatie en schrijf je in.

Reageer op artikel:
Purina ONE 21 dagen test
Sluiten