Petra
Petra Blog 27 Sep 2016

Prioderm

20160926_170821_1.jpg20160926_170847.jpgProblemen, hoofdluis geconstateerd!

De scholen zijn weer begonnen en dat brengt weer vele “gevaren” met zich mee. Uitkijken bij het oversteken, niet zomaar met vreemde mensen meelopen, eet genoeg fruit en natuurlijk hang je jas op en vergeet niet je luizencape te gebruiken. Er zijn regelmatig controles om de luizen goed onder controle te houden. Maar wees eerlijk.!!!! Help…Wij ouders zijn allemaal bang dat ons kind het bericht mee krijgt van school dat ze luizen hebben.

Het hele huis is dan in rep en roer.  
Vandaar ons advies, voorkomen is beter dan genezen!

Gelukkig zijn er voor de behandeling  van hoofdluis meerdere producten te verkrijgen. Wij hebben een aantal tips gekregen op onze redactie van het bestaan van preventief  sprayen tegen hoofdluis. Wij zijn naar de winkel gegaan en hebben een aantal moeders de producten van Prioderm laten testen. Prioderm is al jarenlang het meest verkochte merk ter bestrijding van luizen.

Test resultaten:

De moeders zijn begonnen met het gebruiken van Prioderm Preventief. Preventief is een milde spray voor dagelijks gebruik in de periode van besmettingsgevaar. De spray heeft geen vieze geur, dus dit is zeker een pluspunt. De handige spray wordt op droog haar aangebracht. In de aantal weken dat zij dit gebruikt hebben zijn er geen luizen geconstateerd bij de kinderen ondanks dat er op de opvang wel sprake was luizen.

Dus een heel positief resultaat.

Daarnaast waren de moeders ook tevreden over de Prioderm Luizen- en netenkam. Prioderm is het enige merk dat een luizen-en netenkam met een 2-in-1- functie heeft:
–    Plastic kamtanden voor de hoofdluiscontrole
–    Metalen kamtanden voor het verwijderen van hoofdluizen en neten.
Hoe handig is dit!!!

Ons advies nogmaals! Voorkomen is beter dan genezen en wij adviseren dan ook zeker om deze spray te gaan gebruiken. Hebben jou kinderen nu wel al luizen of wil jij goed voorbereid zijn op wat je dan moet doen?

Prioderm biedt een compleet assortiment,  bekijk de site www.prioderm.nl voor een uitgebreide/informatieve beschrijving van alle producten die er beschikbaar zijn.

Wij wensen iedereen een gelukkig en luizenvrij schooljaar!

Tip: Lees voor het kopen de aanwijzingen op de verpakking.

Reageer op artikel:
Prioderm
Sluiten