Pijn onder mijn borsten

Saskia:

Ik ben 31 weken zwanger en gisteren een hele dag last gehad van pijn onder mijn borsten. Het ene moment links dan weer rechts. Lijkt een beetje op spierpijn. Gelukkig is het voor een groot deel over. Alleen nu krijg ik het als ik wat eet of kort na het eten. Ik denk dat het gewoon verdrukking is van mijn organen. Ik kan niet veel info hierover vinden. Kunt u mij misschien helpen?

Maartje van Welten – verloskundige:

Hoi Saskia,
Zolang je bloeddruk goed is dan lijkt het niets ernstigs. Het kan je maag zijn die in de bedrukking komt of maagzuur. Verder kan het ook het kindje zijn wat een beetje in de weg zit en zit te duwen met zijn kontje of hoofdje. Maar bel anders even met je verloskundige. Succes met je zwangerschap!

Heb je een vraag? Stuur ons deze dan via e-mail!

Reageer op artikel:
Pijn onder mijn borsten
Sluiten