Pijn onder mijn borsten

dreamstime_l_20880761.jpg
Saskia:

Ik ben 31 weken zwanger en gisteren een hele dag last gehad van pijn onder mijn borsten. Het ene moment links dan weer rechts. Lijkt een beetje op spierpijn. Gelukkig is het voor een groot deel over. Alleen nu krijg ik het als ik wat eet of kort na het eten. Ik denk dat het gewoon verdrukking is van mijn organen. Ik kan niet veel info hierover vinden. Kunt u mij misschien helpen?

Maartje van Welten – verloskundige:

Hoi Saskia,
Zolang je bloeddruk goed is dan lijkt het niets ernstigs. Het kan je maag zijn die in de bedrukking komt of maagzuur. Verder kan het ook het kindje zijn wat een beetje in de weg zit en zit te duwen met zijn kontje of hoofdje. Maar bel anders even met je verloskundige. Succes met je zwangerschap!

Heb je een vraag? Stuur ons deze dan via e-mail!

1 REACTIE

  1. Hai,
    Ik hoest al ongeveer drie weken en al 2 dagen heb ik pijn net onder mijn borsten. Als ik hoest dan voel ik die pijn ook. Moet ik me zorgen maken of gaat het over? Ik ben nog steeds niet naar mijn dokter gegaan.

Reageer op dit bericht!