Persoonlijk cadeau voor vaderdag? 6x leuke ideeën!

Het is alweer bijna vaderdag. De hoogste tijd om op zoek te gaan naar een cadeau. Natuurlijk kun je aankomen met een leuk, grappig of bijzonder cadeautje. Maar wat is nu leuker dan een cadeau dat echt persoonlijk gemaakt is? Ben jij op zoek naar een mooi, persoonlijk cadeau voor je vader? Dan vind je vast wat je zoekt tussen deze 6 leuke ideeën voor persoonlijke vaderdagcadeaus.

1. Een gegraveerd wijn- of bierglas

Drinkt jouw vader graag bier, of geniet hij regelmatig van een wijntje? Dan is een persoonlijk gegraveerd bierglas of wijnglas een geweldig vaderdagcadeau. Je laat een mooi glas graveren met je eigen tekst en/of afbeelding. Je kunt ervoor kiezen om een los glas te laten graveren, maar ook een setje van 2 of van 6 bij elkaar passende glazen. Zo heeft je vader voor altijd een mooie herinnering aan deze vaderdag.

2. Bedrukte koffiemok

Een koffiemok is een klassieker en dat blijft hij ook. Zo’n mok is eigenlijk altijd goed. Zeker als hij persoonlijk bedrukt is! Een voordeel van een mok bedrukken is dat het ook mogelijk is om foto’s af te drukken. Je kunt gaan voor een ‘gewone’ bedrukte mok, maar je kunt ook kiezen voor een magische mok. Daarbij is de afbeelding onzichtbaar tot hij warm wordt, wat natuurlijk een extra leuk effect heeft.

3. Foto op canvas

Foto op canvas

Wat is er leuker dan een mooie foto in de woonkamer? Zeker als dat een mooie gezinsfoto is. Je kunt een foto op canvas ook aan je vader geven om bijvoorbeeld in zijn kantoor te hangen. Let erop dat de foto op canvas wel een passend formaat heeft, want een veel te grote of te kleine foto komt natuurlijk niet mooi tot zijn recht.

4. Persoonlijke onderzetters

Onderzetters gebruik je dagelijks. Daarom zijn ze ideaal om ze persoonlijk te maken. Je kunt ze laten bedrukken met een leuke tekst of bijvoorbeeld met een foto. Omdat de onderzetters dagelijks op tafel komen, heb je er veel plezier van. Je kunt gaan voor grote pannen-onderzetters, maar ook voor kleine onderzettertjes voor thee- en koffiekommen.

5. Bedrukt gereedschap

Als je vader een echte klusser is, is gereedschap altijd een goed cadeau. Er zijn diverse soorten gereedschap die gepersonaliseerd kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukte of gegraveerde hamer. Maar ook tangen, schroevendraaiers en diverse andere soorten gereedschap kunnen bedrukt worden. Wel is het verstandig om rekening te houden met de kwaliteit. Voor een hamer maakt dat weinig uit, maar bijvoorbeeld schroevendraaiers van slechte kwaliteit overleven niet lang…

6. Gepersonaliseerde klok

Soms is het best lastig een leuk cadeau voor vaderdag te vinden. Zeker als het gaat om een man die geen idee heeft wat hij wil hebben. Dan is een klok een handig altijd-goed-cadeau. Een klok is praktisch en kan ook heel mooi zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooie plexiglas klok die bedrukt is met een foto of een tekst. Er zijn ook houten klokken die bedrukt kunnen worden. Zo heb je een eenvoudig maar mooi cadeau, dat voortdurend in het zicht is én nuttig is voor iedereen.

Persoonlijke cadeaus zijn de mooiste cadeaus. Ze laten zien dat je er echt over hebt nagedacht. Het zijn geen dingetjes die je ook tegenkomt bij de buren, vrienden en kennissen. Het is echt persoonlijk voor degene die het ontvangt gemaakt. Bedenk naast een leuk cadeau natuurlijk ook een leuke activiteit om samen te ondernemen op vaderdag!

Reageer op artikel:
Persoonlijk cadeau voor vaderdag? 6x leuke ideeën!
Sluiten