Over ons

Hi, ik ben Petra! Op ikenmama.nl wil ik je samen met andere moeders inspireren door je mee te nemen in al die mooie momenten van kinderwens tot aan de opvoeding van je kind en alles wat daar bij komt kijken. Door middel van informatieve artikelen, leuke vlogs en andere content willen we eraan bijdragen dat dit een geweldige periode in je leven wordt!

Vragen en berichtjes vinden we leuk, dus schroom niet om een reactie achter te laten.
Veel leesplezier!

Ons team

Het team bestaat uit de volgende mensen:

PetraPetra zee kinderen

Samen met mijn man zijn we trotse ouders van 2 jongens van 10 en 8 jaar en een meisje van 5. Ik hou van schrijven, bloggen en storytelling. En ik werk (heel verrassend) als tekstschrijver. Ik schrijf graag voor ikenmama; verhalen genoeg om over mijn kids te vertellen, maar daarnaast ook over alles van kinderwens en zwangerschap tot opvoeding.

Sandra

Ik ben Sandra, 36 jaar, ondernemende mama van 2 kids (jongen van 6 en meisje van 10). Ik vlog voor ikenmama.nl en beheer de social media. Daarnaast maak ik graag sieraden en geef ik sieraden workshops. In mijn vrije tijd teken ik graag, lees ik een goed boek of ben ik aan het kickboksen.

Caroline

Ik ben moeder van een tweeling en blog op ikenmama graag over voeding en lifestyle. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het opzetten van leuke inhoudelijke samenwerkingen met andere organisaties.

ikenmama.nl vloggers

Manonmanon ikenmama vloggers

Woont samen met mijn vriend en twee katten. En ik ben bevallen van een jongetje (april 2018).

Ik wil jullie in mijn vlogs graag meenemen in deze spannende periode.

Jorien 

Mama to be. Werkt als preventie assistente in een tandartspraktijk. Dol op schrijven en eten, heeft daarom een foodblog (jojoreadscooks.com).

Jorien gaat jullie in haar vlogs meenemen in haar beginnende leven als mama en een kijkje geven in de keuken.

 Kimkim ikenmama vlogger

Kim (38) heeft een dochter Cis (2) en is getrouwd met Nick (34). Ze is gek op zonnige festivalletjes en vindt het heerlijk om te schrijven. Vloggen doet ze heel graag! Zonder poespas en met een vleugje humor geeft ze jou een kijkje in haar lang niet perfecte leventje.

MarleneMarlene vlogger ikenmama

Is mama van Kiara die op Oudejaarsavond 2017 is geboren. Woont samen met haar verloofde in Amsterdam. Heeft haar eigen youtubekanaal My Curly Mind, waar ze graag vlogt over o.a. de verzorging van kroeshaar, haar zwangerschap en haar afvaljourney. Daarnaast is zij ook filmmaker en maakt graag documentaires.

Nikki ikenmama vloggerNikki

Is 21 jaar oud en woont samen met haar vriend in Eindhoven. Binnenkort wordt ze voor het eerst mama! Superleuk en tegelijkertijd ook heel spannend. Van alles over Nikki’s zwangerschap en moederschap kun je volgen via YouTube.

angelina vlogger ikenmamaAngelina

Mama van dreumes Fien en getrouwd met haar grote jeugdliefde Willem. Jarenlang voor dementerende ouderen gezorgd en start nu als fulltime gastouder. Wil jullie graag laten zien hoe zij het doet als beginnend ondernemer en moeder. Grote kinderwens voor een 2e kindje maar wanneer ben je daar eigenlijk klaar voor? Houdt van een schoon en opgeruimd huis en kan als geen ander genieten van het moederschap. Neem ook even een kijkje op haar eigen youtube kanaal -> Mama Lien