Over ons

Op ikenmama.nl willen we je inspireren door je mee te nemen in al die mooie momenten van kinderwens tot aan de opvoeding van je kind en alles wat daar bij komt kijken. Door middel van informatieve artikelen, leuke vlogs en andere content willen we eraan bijdragen dat dit een geweldige periode in je leven wordt! Pak een lekkere kop koffie of thee met een koekje en neem tussen alle (kinder)drukte door even tijd voor jezelf.

Vragen en berichtjes vinden we leuk, dus schroom niet om een reactie achter te laten.
Veel leesplezier!

Ons team

Het team bestaat uit de volgende mensen:

PetraPetra zee kinderen

Samen met haar man trotse ouders van 2 jongens van 10 en 8 jaar en een meisje van 5. Houdt van schrijven, bloggen, storytelling. Werkt (heel verrassend) als tekstschrijver. En schrijft graag voor ikenmama; verhalen genoeg om over haar kids te vertellen, maar daarnaast ook over alles van kinderwens en zwangerschap tot opvoeding.

Sandra

Sandra, 36 jaar, ondernemende mama van 2 kids (jongen van 6 en meisje van 10). Sandra vlogt en beheert de social media. Daarnaast maakt ze graag sieraden en geef sieraden workshops. In haar vrije tijd tekent ze graag, leest ze een goed boek of is ze aan het kickboksen.

Caroline

Mama van een tweeling en blogt op ikenmama graag over voeding en lifestyle. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het opzetten van leuke inhoudelijke samenwerkingen met andere organisaties.

Martijn

Vader van 2 meisjes (5 en 2 jaar). Martijn blogt op ikenmama.nl, hij zet nieuwe samenwerkingen op en is hij verantwoordelijk voor de marketing en het uitbouwen van de functionaliteit van ikenmama.

Onze mamma vloggers

Manonmanon ikenmama vloggers

Samenwonend met haar vriend en twee katten. In verwachting van een jongetje (april 2018).

Wil jullie in haar vlogs graag meenemen in deze spannende periode.

Jorien 

Mama to be, uitgerekend op 1 april van een dochter. Werkt als preventie assistente in een tandartspraktijk. Dol op schrijven en eten, heeft daarom een foodblog (jojoreadscooks.com).

Jorien jullie in haar vlogs meenemen in haar beginnende leven als mama en een kijkje geven in de keuken.

 Kimkim ikenmama vlogger

Kim (38) heeft een dochter Cis (2) en is getrouwd met Nick (34). Ze is gek op zonnige festivalletjes en vindt het heerlijk om te schrijven. Vloggen doet ze heel graag! Zonder poespas en met een vleugje humor geeft ze jou een kijkje in haar lang niet perfecte leventje.

MarleneMarlene vlogger ikenmama

Is mama van Kiara die op Oudejaarsavond 2017 is geboren. Woont samen met haar verloofde in Amsterdam. Heeft haar eigen youtubekanaal My Curly Mind, waar ze graag vlogt over o.a. de verzorging van kroeshaar, haar zwangerschap en haar afvaljourney. Daarnaast is zij ook filmmaker en maakt graag documentaires.

Nikki ikenmama vloggerNikki

Is 21 jaar oud en woont samen met haar vriend in Eindhoven. Binnenkort wordt ze voor het eerst mama! Superleuk en tegelijkertijd ook heel spannend. Van alles over Nikki’s zwangerschap en moederschap kun je volgen via YouTube.

angelina vlogger ikenmamaAngelina

Mama van dreumes Fien en getrouwd met haar grote jeugdliefde Willem. Jarenlang voor dementerende ouderen gezorgd en start nu als fulltime gastouder. Wil jullie graag laten zien hoe zij het doet als beginnend ondernemer en moeder. Grote kinderwens voor een 2e kindje maar wanneer ben je daar eigenlijk klaar voor? Houdt van een schoon en opgeruimd huis en kan als geen ander genieten van het moederschap. Neem ook even een kijkje op haar eigen youtube kanaal -> Mama Lien

Mandy

Martijn

Is vader van 2 dochters (4 en 2) en verantwoordelijk voor de marketing van ikenmama en het uitbreiden van de site functionaliteit.