Petra
Petra DIY 28 Dec 2011

Opvoeden… geniet ervan! – Drs. Emmeliek Boost

Opvoeden… geniet ervan! Is gebaseerd op de vele vragen die binnenkomen bij de opvoeddesk in Naarden , een organisatie die ouders op verschillende manieren ondersteunt bij de opvoeding van hun kinderen. Het boek is een inspiratiebron voor iedereen die kinderen heeft of kinderen als beroep heeft. 

Het is een soort ‘Wat & Hoe’-gids: het staat ouders met raad en daad terzijde en helpt hen verantwoorde keuzes te maken, waardoor opvoeden een plezier blijft. Emmeliek Boost verstaat de kunst om theorieën zo uit te leggen, dat iedere lezer zijn of haar kind in de anekdotes herkent, waardoor ook de diverse oplossingen en tips gemakkelijk toepasbaar zijn in de praktijk. Het boek is bedoeld voor op de keukentafel en is per leeftijdscategorie zo overzichtelijk ingedeeld, dat je op ieder gewenst moment het kan raadplegen.

Het leest als een trein en zit boordevol aantrekkelijke foto’s en humor. De uitspraken van ouders maken dit boek tot een feest van herkenning.

Een absolute aanrader, volgens de eindredacteur van het tijdschrift Kinderen, Marieke ’t Hart en de auteur van Fokke en Sukke, Bastiaan Geleijnse.

De auteur
Drs. Emmeliek Boost is pedagoge en initiatiefneemster van de opvoeddesk. Ze heeft ruim twintig jaar ervaring met de preventieve opvoedingspraktijk en biedt met haar team workshops en cursussen aan ouders met kinderen van baby t/m 18 jaar aan. Bovendien heeft zij het Working Parents Program ontwikkeld voor spitsuurgezinnen die worstelen met de balans om werk en gezin optimaal te blijven combineren. Zij is moeder van vier kinderen tussen de 25 en 15 jaar.

Auteur Drs. Emmeliek Boost
Omvang 160 pagina’s
ISBN 90 215 8353 4
Prijs € 19,95 

Reageer op artikel:
Opvoeden… geniet ervan! – Drs. Emmeliek Boost
Sluiten