Oprecht genieten

sonja
Wat heb ik, en wij als gezin, hier naar uitgekeken. Vakantie. Eindelijk. Even helemaal niks hoeven. Geen afspraken, mail of telefoon. Alleen ik, mijn partner en ons dochtertje. En vooral ontmoeten en ont-haasten. Lekker treuzelen met opstaan en gewoon (maar eigenlijk heel ongewoon gedurende ons dagelijkse leven) oprecht genieten van elkaar en wat zich aandient. 

De eerste dag voel ik me moe en onwennig maar nadat ik heb besloten dat ik niets hoef van mezelf kan ik me steeds beter ontspannen. Ik geniet van de zon en mijn dochtertje die druk in de weer is met schepjes en emmertjes en tevergeefs een vlinder probeert te aaien. Wat is het fantastisch om haar zo bezig te zien. Helemaal in haar element.

In het dagelijks leven neem ik nog te weinig tijd om echt oprecht van haar te genieten. Wat voel ik mij bevoorrecht en dankbaar dat ik haar moeder mag zijn. Tijdens deze overpeinzing stroomt mijn hart over van liefde voor mijn meisje. Wat een mooi, perfect mensje die mijn leven zo enorm verrijkt. Mijn vakantie kan niet meer stuk.

Reageer op dit bericht!