Petra
Petra Webshops 29 Sep 2017

Op zoek naar korting? 3x goede acties!

Als moeder ontwikkel je een neus voor aanbiedingen. Zo merkte ik bij mijn oudste zoon altijd veel te laat dat de luiers bijna op waren. Het gevolg was dat ik nog snel voor sluitingstijd de supermarkt in rende voor een pak dure luiers – zonder korting. Tegenwoordig weet ik beter. Ik scan de folders op luieraanbiedingen en sla meteen groot in als er korting wordt gegeven. Ook online kun je met een beetje zoeken de mooiste kortingen en kortingscodes vinden. Ik geef je drie goede acties waar iedere moeder blij van wordt!

Actie 1: voor je mooiste foto’s!

Ben jij ook zo hopeloos als het gaat om het inplakken van foto’s? Eerlijk gezegd staan alle foto’s die ik de afgelopen twee jaar heb gemaakt alleen nog maar op een usb-stick. En dat kijkt zo lastig, he? 😉 Twee jaar geleden heb ik een fantastisch fotoboek laten drukken via Albelli. Dat wil ik nu ook graag weer gaan doen. Eerder zag ik op tegen het vele werk dat het creëren van zo’n album zou opleveren. Dat bleek uiteindelijk heel erg mee te vallen. En toch schuif ik deze klus juist daarom steeds maar door. En dat is natuurlijk ontzettend jammer! Een goede reden om toch aan de slag te gaan heb ik gelukkig inmiddels ook gevonden: een goeie kortingscode! Wanneer je de kans hebt om een mooi fotoboek (van bijvoorbeeld Albelli) te maken met een fikse korting, grijp je die toch met beide handen aan?

kleding korting e-kortingscode

Actie 2: in de kleren!

Ja, natuurlijk wil je dat je kinderen er netjes bij lopen. Helaas is de realiteit anders: vaak zit er binnen de kortste keren een scheur in die mooie nieuwe broek, of zijn de nieuwe schoenen binnen een paar dagen besmeurd met modder. En dan hebben ze om de zoveel tijd ook nog eens een flinke groeispurt, waardoor ze opeens niets meer passen! Om de kids weer helemaal in het nieuw te steken, houd ik altijd de uitverkoop in de gaten. Dan sla ik groot in met veel korting. Maar ja, soms zijn er momenten waarop er geen uitverkoop is, maar waarop er wel nieuwe kleding nodig is. Dan is een kortingsactie voor Zalando altijd mooi meegenomen!

Actie 3: voor een beetje ‘we-time’ met korting!

Zeg eens eerlijk: hebben jij en je partner tegenwoordig nog wel voldoende tijd voor elkaar? Niet alleen tijdens de zwangerschap vermindert de sex drive vaak dramatisch. Ook wanneer je kleine kinderen hebt (en gebroken nachten) kan de zin flink afnemen. Ook samen een avondje uit gaan, wordt een stuk lastiger met kinderen. Jammer, want een beetje ‘we-time’ kan je relatie een flinke boost geven. Dus ik zeg: vergeet vooral niet te investeren in jullie relatie! Start simpel en schaf eens een mooi lingeriesetje aan. Kies vooral iets uit waarin je jezelf prettig en mooi voelt, dan zal je dat vanzelf gaan uitstralen. Heb jij last van een schuldgevoel zo gauw je iets voor jezelf aanschaft? Geen nood, want ook voor lingerie (van bijvoorbeeld Hunkemöller) zijn er leuke kortingscodes voor flinke korting te vinden!

Reageer op artikel:
Op zoek naar korting? 3x goede acties!
Sluiten