Petra
Petra Bevalling 21 Aug 2016

Deze 'onvruchtbare' vrouw kreeg een drieling!

Toen de Engelse Donna Marie Carter 24 jaar oud was, vertelden de artsen haar dat ze nooit kinderen zou krijgen. Door cystes op haar eierstokken zou ze onvruchtbaar zijn. Maar 10 jaar later bevalt ze van een identieke drieling!

Een onverwachts cadeau

De afgelopen vier jaar woonde Donna Marie in Egypte, samen met haar vriend Mahmood, die daar als politieman werkt. Ze besloot echter tijdelijk terug te keren naar Engeland. Daar ontdekte ze dat ze, volkomen onverwachts, zwanger was. Wat ze niet had durven dromen werd nu toch waarheid; ze was zwanger op natuurlijke wijze. Bij de eerste controle stond haar echter nog een verrassing te wachten. Donna Marie bleek namelijk niet zwanger van één, maar van maar liefst drie kinderen. De moeder in spe kon haar geluk niet op!

Een afschuwelijke zwangerschap

Helaas moest Donna Marie er wel wat voor over hebben om haar drie baby’s uiteindelijk in de armen te kunnen sluiten. Met 32 weken bleek ze zwangerschapsvergiftiging te hebben. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis, om extra goed in de gaten te kunnen worden gehouden. Door de zwangerschapsvergiftiging zwol ze op als een ballon. Gelukkig voor haar maakte de drieling met 33 weken aanstalten om ter wereld te komen. Ook dit was geen makkelijke opgave voor Donna Marie. Vanwege haar gezondheid werd besloten haar in coma te brengen, waarin ze uiteindelijk 15 uur lang in werd gehouden. Gedurende die periode werd de drieling via een keizersnede ter wereld gebracht.

Drie kleine wondertjes!

Toen Donna Marie uiteindelijk bijkwam uit haar coma, was ze in eerste instantie verward en gedesoriënteerd. Het eerste waar ze om vroeg was een kopje thee. Daarna zag ze naast haar bed een foto staan van drie schattige babyjongens. Ze kon zich echter niet voorstellen dat dit haar kinderen waren. Ze was zelfs zo verward, dat ze in de veronderstelling was dat haar kindjes nog in haar buik zaten. Haar buik was namelijk nog zo groot, dat het leek alsof er nog niets gebeurd was. Toen de artsen haar naar haar jongens brachten drong de waarheid gelukkig snel binnen: die drie hele kleine, maar gezonde jongetjes waren haar kindjes!

identieke drieling onvruchtbaar

De gelukkigste moeder op aarde

De jongetjes, die een identieke drieling bleken te zijn, kregen de namen Adam, Miles en Damian. Nu, een aantal maanden na de bevalling, doen ze het alle drie nog steeds uitstekend. Donna Marie is inmiddels bijgekomen van de bevalling en voelt zich goed. Naar eigen zeggen is ze een blijde en tevreden moeder. Tien jaar lang had ze nooit durven dromen van een huis vol baby’s. Deze geboorte maakt duidelijk dat wonderen nog steeds bestaan. Gelukkig maar!

Reageer op artikel:
Deze 'onvruchtbare' vrouw kreeg een drieling!
Sluiten