Petra
Petra Winnen 3 Dec 2013

Ontdek Neutral & bestel een gratis proefpakketje

Veel mensen beseffen niet hoe vaak ze per dag parfum gebruiken. Vaak denken ze dat ze 2 tot 3 keer per dag parfum gebruiken, maar dit aantal ligt veel hoger. Nederlanders gebruiken gemiddeld tussen de 8 en 12 producten met parfum per dag. Parfum zit namelijk in meer producten dan je denkt: denk aan handzeep, douchegel, shampoo, conditioner en bodylotion. Maar parfum zit ook in wasmiddel, wasverzachter en afwasmiddel.

Er wordt over het algemeen aangeraden om babykleertjes niet te wassen met wasverzachter. De reden achter dit advies is dat de aanwezigheid van het vele parfum in wasverzachter het tere babyhuidje kan irriteren.

Neutral heeft groot assortiment aan wasmiddelen en wasverzachter die speciaal ontwikkeld zijn voor de gevoelige huid en gevoelige babyhuidje. Neutral bevat namelijk 0% parfum en 0% kleurstoffen. Het assortiment bestaat uit:

Was babykleertjes daarom met parfumvrije producten om het risico op irritatie van het babyhuidje te verkleinen. Neutral heeft ook een wasverzachter die je met een gerust hart voor babykleertjes kunt gebruiken.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de producten van Neutral?

Deze aktie is afgelopen voor meer informatie kijk op www.neutral.nl
 

Reageer op artikel:
Ontdek Neutral & bestel een gratis proefpakketje
Sluiten