Monica’s column – Zijn we weer!

He kleine druif, We zitten nu op 3/4de van de zwangerschap (bijna 30 weken). Ik vind dat jij en ik dat prima doen samen, wat een team work, nu al! Af en toe maak je het me niet makkelijk ’s nachts. Dan begint de nacht met pijnlijke of onrustige benen en probeer ik een fijne houding te vinden.

Meestal is dat op mijn zij. Maar dan begin je als een gek te schoppen waarna ik snel op mijn andere zij draai. Dus na wat gekreun en gesteun lig ik goed, ‘máár dat geeft weer wat oorlog in mijn buik 😉 Dus rol ik maar weer op mijn rug, wat eigenlijk niet zo lekker ligt maar dan hou jij je beentjes en armpjes wel rustig. Je hebt me nu al in je greep. *zucht* Verder voel ik me nog vrij goed, ik heb wel sinds een dikke week best veel last van mijn rug. Verloskundige zegt dat dat komt door bekkeninstabiliteit..

Hierdoor heb ik sinds een paar dagen ook last van urine verlies.. Dat is wel vervelend en genant. Maar nog 5 weekjes werken en dan begint mijn verlof. Even een drukke tijd voor de boeg op mijn werk vol met vergaderingen, overleggen, sintversieravonden, dobbelavond, etc maar des te sneller vliegen de weken om. Ga het wel missen, dan zit ik 4 weekjes alleen thuis. Ga dan maar lekker veel de hort op. Langs Opa en Oma in Beeck, of gezellig een drankje doen met vriendinnen!

Ben vorige week wezen kijken op het kinderdagverblijf waar je vanaf 19 april 2011 2 daagjes per week gaat doorbrengen. Het zag er heel gezellig en knus uit. Met 2 hele lieve juffen. Dus dat komt wel goed dan.. Op maandag heb je gezellig een dagje samen met papa. Dan gaat papa vast allemaal leuke dingen met je ondernemen als ie onder de knie heeft hoe jouw gebruiksaanwijzing werkt. Maar ook ik zal die eens goed moeten doornemen als je er eenmaal bent! Op woensdag en vrijdag is het mamadag! Dan gaan we met z’n tweetjes er een leuke tijd van maken! Je opa’s en oma’s kunnen volgens mij ook niet wachten tot je er bent en ze je lekker ‘mogen’ verwennen! En ook Tante Rens en Tante Im vinden het reuze leuk als je eens een keertje komt logeren. Dan moet je je wel van je beste kant laten zien he!

Nu we bijna aan de laatste 10 weekjes beginnen, begint mama het wel spannend te vinden. Nu komt het ineens heel dichtbij. Is voor mij de eerste keer, zo’n bevalling. We zijn ons al flink aan het inlezen en aan het yoga’en geslagen. Met de buik en flankademhaling. Hopen dat dat werkt! Nu je eenmaal in mijn buik zit, zul je er toch ook echt uit moeten komen.. Maar ben er van overtuigd dat wij tweetjes met hulp van papa (en de verloskundige natuurlijk!) daar wel uit komen. Moet je wel een beetje meewerken he meis! Dikke kus en tot snel

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.