Petra
Petra Blog 19 Dec 2011

Mij neem je niet in de maling

Toen mijn kleine mannetje een week of 15 was begon ik te twijfelen of hij aan alleen borstvoeding wel voldoende had. Omdat ik alles beter vond dan dat Vincent ook maar iets te
kort zou komen, besloot ik dus flesvoeding naast de bortstvoeding te gaan geven. 

Mijn eigen moeder vertelde me dat ze het altijd zo leuk vond om die kleintjes te “plagen” door de fles net zo ver van de baby zijn\haar mond te houden zodat ze er net niet bijkonden, de boze reactie was zeer zeker de moeite waard vertelde ze me. Ik gaf mijn zoon de vogende morgen dus borstvoeding met mijn ochtendjas nog aan, mijn man maakte een flesje omdat ik weer dacht dat hij niet voldoende kreeg.

Uiteraard wilde ik even proberen hoe mijn eigen kleine kerel zou reageren en hield de fles net zo ver van zijn mond zodat hij er net niet bij kon. Kijk dat mijn kleine kereltje erg slim is wist ik al, hij heeft de inteligentie van zijn moeder “geerfd” dus dat kan niet missen. Maar wat er nu gebeurde schetste zelfs mijn verbazing!!! Mijn kleine kereltje maakte zich hier toch echt niet druk he, nnnnneeeeee, hij draaide gewoon zijn hoofd om en ging lekker verder drinken aan mijn borst!!!! En dan denken oma’s dat ze door ervaring alles weten, nou vergeet het maar tegen dit kereltje is de meest ervaren oma niet opgewassen!!!

Groeten van Heidi van Iersel 

Reageer op artikel:
Mij neem je niet in de maling
Sluiten