Met deze tips ziet jouw kind er geweldig uit

Het is niet altijd even makkelijk om je kind verzorgd en goed aangekleed naar school te sturen. Ook als je kind nog wat kleiner is, kan het een uitdaging zijn om alles goed geregeld te krijgen in de ochtend. Met deze tips ziet jouw kind er altijd uit om door een ringetje te halen.

De kleding uitzoeken

Het begint vaak al ’s ochtends bij het aankleden. Een discussie over wat er aan moet. Je kind wil een rokje aan terwijl het 10 graden is buiten of die ene broek met een veel te groot gat erin. Dit kan flink wat tijd kosten. Leg daarom de kinderkleding ’s avonds al klaar voordat je zoon of dochter naar bed gaat. Het liefst doe je dit samen zodat er in de ochtend geen discussie plaatsvindt.

Ook het kopen van kleding kan een heel proces zijn met kleintjes met een sterke mening. Vaak zie je dat vooral meisjes erg duidelijk zijn in wat ze wel en niet aan willen doen. Dus om een hoop stress te voorkomen, kun je dit het beste online doen. Zo kun je makkelijk vanaf de bank samen kijken naar wat er gekocht gaat worden. Z8 meisjeskleding heeft een overzichtelijke site met een gevarieerd assortiment. Zo is er voor elk soort meisje wat te vinden.

De kleding uitzoeken

Met een goed kapsel de deur uit

Als je kind een flinke bos haar heeft, kan het best even duren in de ochtend voordat je helemaal klaar bent. Je bent er zelf ook nog en als je dan twee keer een leuk model moet creëren, kun je best wat tips gebruiken. Op Instagram en YouTube zijn makkelijke tutorials te vinden waar uitgelegd wordt hoe je een leuk en creatief kapsel kunt maken. Zorg ervoor dat je oefent wanneer je de tijd hebt, zodat dit ’s ochtends niet zoveel tijd in beslag neemt. Zo kun je ook van te voren de juiste spulletjes in huis halen.

Ook voor jongetjes zijn er een hoop leuke dingen te doen met het haar. Als je een leuk kapsel laat knippen bij de kapper, dan kun je het daarna makkelijk zelf in model brengen.

Sieraden worden vaak vergeten

We zien natuurlijk genoeg meisjes met oorbelletjes, een kettinkje en een armbandje. Hier kun je ook in variëren, zodat ze matchen met de kleding die ze aanhebben. Maar ook voor jongens zijn er een hoop leuke dingen die ze als accessoires kunnen dragen. Denk hierbij aan een leuke riem of ketting. Ook kunnen jongens een stoere armband dragen. Zo kleed je ze net iets meer aan.

Reageer op artikel:
Met deze tips ziet jouw kind er geweldig uit
Sluiten