Petra
Petra Blog 27 Sep 2012

MÁDARA babyproducten

Voor je baby wil je het allerbeste. Daar heeft MÁDARA op ingespeeld. Zij hebben natuurlijke babyproducten in het assortiment die in Letland worden geproduceerd, waarbij er gebruik wordt gemaakt van Baltische planten.

Een schoon en natuurlijk product vervaardigd van bloemen en kruiden afkomstig van biologische boerderijen uit het Baltische gebied. Net als MÁDARA zelf is de MÁDARA ecobaby lijn gecertificeerd biologisch, in overeenstemming met de internationale ECOCERT standaard. MÁDARA ecobaby verzorgen het kinderhuidje vanaf de eerste dag tot aan het moment dat deze naar school gaat. 

Zoals MÁDARA zelf zegt: ‘Eens waren we vrij en speels zoals kinderen zijn, en bewonderden de velden voor hun schoonheid. “Hoe kunnen jullie zo mooi zijn?” vroegen wij de velden. En de velden gaven ons MÁDARA.’

De MÁDARA babylijn bestaat uit shampoo, wasgel, baby olie en beschermende crème. 

Ons oordeel..

Wij kunnen niet anders zeggen dat dit wonderproducten zijn. De producten zijn zacht, biologisch en verantwoord. Wat wil je nog meer? We hebben de afgelopen maanden de producten met groot plezier getest en kunnen dan ook zeggen dat MÁDARA werkt. Ook voor kindjes met eczeem en allergieën is dit een zacht en puur product. De producten zijn misschien wat prijzig, maar je krijgt er veel voor terug. 

Reageer op artikel:
MÁDARA babyproducten
Sluiten