Lydia’s column – Wie is Lydia?

Op de een of andere manier vind ik het zelf altijd makkelijk om zomaar wat te schrijven, dan om echt iets over mezelf te vertellen. Maar het is natuurlijk wel zo leuk om iets meer te weten van degene die een column schrijft, dus ik zal mijn best doen. 

Ik ben Lydia en ben 30 jaar. Dat vind ik op zich al heel wat, want 30 leek me altijd heel oud en volwassen en serieus en dat ben ik allemaal nog niet echt. Hoewel… Ik kan best ernstig zijn, maar ik hou ook erg van humor.

Ik ben getrouwd en samen hebben we een dochter. Ze is geboren in december 2001 en is inmiddels dus een volwaardige kleuter te noemen. We hebben het met ons drie vaak erg gezellig en onze dochter profiteert optimaal van haar positie als enigskind. We zouden daar in de toekomst wel verandering in willen, maar zoals zovelen weten: wat komt, dat komt.

Momenteel werk ik niet, ik ben hard op zoek naar een echte baan (want wat heel veel moeders ook beweren, ik vind het moederschap nog steeds geen baan maar een mooie gunst met verplichtingen). Ik heb de hbo-opleiding pedagogiek gedaan. Dat wil overigens zeggen dat ik dus verstand heb van opvoeding maar in de praktijk als moeder kijk ik daar wel iets anders tegen aan… Opvoeden is leuk maar valt niet altijd mee.

Omdat ik niet werk heb ik veel tijd over om de dingen te doen die ik erg leuk vind, en dat zijn er nogal wat. Ik werk in mijn vrije tijd veel met jongeren en geniet daar erg van. Ik lees veel en hoop ooit zelf een boek te schrijven. Daarnaast ben ik veel achter de pc te vinden en ik heb een hopeloze Sims2-verslaving. En ik hou ook nog eens van lekker eten en aangezien mijn man een drukke baan heeft als predikant heb ik alle kans om elke avond heerlijk te koken.

De komende tijd zal je me leren kennen via de columns en ik wens je veel leesplezier!

Reageer op dit bericht!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.