Etos aanbiedingen Pampers & Andere luiers

Etos is de afgelopen jaren regelmatig door consumenten uitgeroepen tot Beste Drogist van Nederland. Niet vreemd, want ze hebben ze een uitgebreid assortiment aan verzorgings- en gezondheidsproducten. En kun je er terecht voor advies van gediplomeerde drogist. Ook heeft Etos regelmatig een interessante aanbieding van Pampers of andere luiers. Veel ouders komen daarom vaak bij deze winkel. Nog gemakkelijker is het om online bij Etos Pampers of andere luiers in de actie te bestellen. Ze bezorgen ze ook nog eens thuis bij je, boven een bepaald orderbedrag zelfs zonder extra kosten!

Aangeboden door: Luieraanbiedingen.net

Welke luiers zijn er deze week in de aanbieding bij Etos?

Etos heeft regelmatig Pampers en andere luiers in de aanbieding. Naast Pampers gaat het bijvoorbeeld om de Woezel en Pip luiers of die van Zwitsal. Pampers is echter het meest populaire merk luiers. Zij hebben aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van wegwerpluiers en zijn nog steeds voortdurend bezig met het verbeteren ervan. De merknaam Pampers is ook eigenlijk een soortnaam voor luiers geworden. Pampers heeft ervoor gezorgd dat verschonen een stuk gemakkelijker is geworden voor ouders. En de baby’s en kinderen die de luiers dragen krijgen de beste huidbescherming en het zachtste comfort. Etos heeft regelmatig een aanbieding waarbij je Pampers met korting kunt kopen. Als ouder kun je handig besparen doordat deze luiers dan in de aanbieding met soms wel 50 procent korting te krijgen zijn. Fijn, want er gaan in de jaren tot de zindelijkheid behoorlijk wat luiers doorheen.

Welke Pampers kun je bij Etos in de aanbieding kopen?

Heeft Etos een aanbieding met Pampers luiers, dan geldt dat meestal voor alle maten van een bepaalde productlijn. Zo kun je bijvoorbeeld dan in de aanbieding bij Etos terecht voor Pampers Premium Protection of Baby Dry luiers in de maten 0, 1, 2, 3, 4, 5 of 6. Soms geldt een aanbieding alleen voor Pampers Pants, de luierbroekjes of broekjes. Deze zijn verkrijgbaar in zowel de Premium Protection als Baby Dry-variant. Houd er rekening mee dat Pampers zwemluiers vaak van aanbiedingen van luiers zijn uitgesloten. Hiervoor geldt dan een aparte aanbiedingsprijs.

Online Pampers of andere luiers in de actie bij Etos bestellen

In de aanbieding Pampers of andere luiers online bij Etos bestellen heeft vele voordelen. Soms heb je immers niet de tijd om zelf naar een Etos in de buurt te gaan in de week dat Pampers of andere luiers in de aanbieding zijn. En heb je dat wel, heb je dan alsnog zin om met al die pakken luiers te moeten slepen? Etos-producten zijn intussen al bijna twintig jaar online te bestellen. Eerst via de webshop Albert.nl, maar tegenwoordig bij Ah.nl en de eigen website. Bestel je wel vaker je boodschappen online bij Albert Heijn? Dan is het natuurlijk erg gemakkelijk dat je via hen ook gebruik kunt maken van een actuele actie van Etos met Pampers of andere luiers. Je koopt de luiers dus goedkoper, en kunt bestellen waar en wanneer je maar wil. En dan worden ze ook nog eens lekker gemakkelijk thuisbezorgd!