Petra
Petra Reviews 19 May 2015

Libresse

De nieuwe revolutie op het gebied van inlegkruisjes : de Libresse MultistyleLibresse_2.jpg

Libresse heeft een innovatie lijn inlegkruisje gelanceerd genaamd: de Libresse Multistyle inlegkruisjes. Net, als volgens mij een hoop andere dames, was ook onze eerste reactie: ‘inlegkruisjes, die zijn er toch al genoeg?’. Maar deze zijn echt anders. Ze passen namelijk in elk soort ondergoed! Ontzettend handig als je het mij vraagt. De inlegkruisjes hebben flexibele zijkanten die je heel gemakkelijk kunt omvouwen, ideaal! Zo kun je dus heel gemakkelijk het inlegkruisje omvormen naar hoe jij het wil. Wil je tussen je menstruatieperiodes ook zeker zijn van een fris en veilig gevoel, en toch die leuke string aan? Dit is vanaf nu gewoon mogelijk! Heerlijk!
Zit er nog een negatieve kant aan deze flexibele inlegkruisjes zoals minder absorptie door het iets kleinere formaat? Nee! Hij absorbeert net zoveel als dat je gewend bent van een normaal inlegkruisje. Ook zijn de inlegkruisjes per stuk verpakt in een leuke print en hierdoor dus makkelijk én vooral veilig mee te nemen in je tas. Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe revolutionaire inlegkruisjes? Probeer ze nu zelf uit en vraag hier een proefpakketje aan.

Wij voelen ons altijd lekkerder en net iets zelfverzekerder in ons favoriete ondergoed. Of het nu een “sexy string”, “hippe hipster” of “romantische rio” is.  Nu is het ook mogelijk om je altijd zo te voelen. Ongeacht welk “periode”.

Libresse heeft een super leuke campagne gelanceerd om alle dames van Nederland zelf de kans te geven om hun eigen ondergoed te ontwerpen en misschien zelfs te winnen! Super leuk! Je kan kiezen uit de afwerkingen, de kleuren en zelfs de stof. Je kan dus heerlijk je creatieve ei kwijt. Ga dus snel naar www.multistylecollection.nl, ontwerp je eigen broekje en maak kans op een eigen ontworpen & handgemaakt exemplaar.

Reageer op artikel:
Libresse
Sluiten