Petra
Petra Reviews 30 Jun 2015

Libresse Multistyle

Jij hebt vast het goede nieuws meegekregen . Zo niet..? ik praat jou even bij. Libresse heeft een innovatief inlegkruisje gelanceerd genaamd: de Libresse Multistyle inlegkruisjes.

Ja dames we hebben het hier over serieuze inlegkruisjes. Deze inlegkruisjes kunnen in wel elk soort ondergoed die je in je onderbroeken la hebt liggen.
Ik heb ze geprobeerd in een string ja dat kan ook!! Hipster, slip en zelfs in een boxer. Toen ik het voor het eerst hoorde, dacht ik dat dit onzin was. Ik bedoel, doordat het zo flexibel zijn, kan het toch nooit voldoende beschermen en alles absorberen. Dat was dan mijn eerste gedachte er bij. Maar ik moest het uit proberen en dat heb ik gedaan.
Ik kreeg het pakketje thuis gestuurd en ik begon te proberen in een hipster. Die vind ik nou het fijnste dragen. Libresse heeft 6 punten dat zij beweren wat het inlegkruisje doet.

  1. flexibel kanten die in alle soorten ondergoed passen
  2. absorberende kern voor de dagelijkse bescherming
  3. breder front om schuiven te  voorkomen
  4. een licht en buigzaam midden dat lekker blijft zitten
  5. individueel verpakt voor  handtas of thuis
  6. zo flexibel het beweegt met je mee

Ik heb op alle punten gelet en ik moet zeggen dat het inderdaad klopt. Je zag ze trouwens ook niet door me jurk heen, wat ik wel erg prettig vind. Maar ik moet er wel even bij zeggen dat dit niet voor een hevige menstruatie is. Libresse Multistyle is vooral voor dagelijkse bescherming  bedoeld of voor een lichte menstruatie kan je het ook gebruiken. Ik heb ze voortaan altijd in me tas.

Natuurlijk willen wij ook weten wat jij van deze nieuwe generatie inlegkruisjes vindt en daarom worden er 20 verpakkingen weggegeven aan de lezeressen die ons vertellen waarom ze niet kunnen wachten om de Libresse Multistyle inlegkruisjes zelf uit te testen. De leukste inzendingen krijgen van ons een verpakking toegestuurd!

Stuur een mail aan de redactie met jouw verhaal waarom jij dit zou willen testen.

Wij zijn reuze benieuwd naar jullie inzendingen. Probeer de Libresse Multistyle inlegkruisjes gauw uit en deel je ervaringen met ons!

Reageer op artikel:
Libresse Multistyle
Sluiten