Laat kinderen niet verbranden!

UVkleding
De zon is heerlijk. Maar ook heel schadelijk. Zeker kindjes moeten goed beschermd worden tegen de zon. Huidkanker wordt nog steeds flink onderschat. De overheid zou meer aandacht moeten hebben voor dit onderwerp.

Jan Willem van der sterre, eigenaar van het bedrijf UV-fashions sprak hierover met BNR nieuwsradio. Jan Willem is het bedrijf begonnen, omdat hij zijn nichtje goed wilde beschermen tegen de zon. Zijn vader is overleden aan huidkanker dus de schrik zat er goed in. Omdat UV-kleding nauwelijks te vinden was, besloot hij het zelf te importeren. Inmiddels is hij importeur van 14 merken UV-kleding.

Tegenwoordig is UV-kleding makkelijk te verkrijgen. In leuke kleuren en printjes. Het voordeel van UV-kleding is dat het tegen 98% van de schadelijke zonnestralen beschermt. Gewone kleding daarentegen beschermt maar voor 6% tegen schadelijke zonnestralen. Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment UV-kleding? Neem hier een kijkje.

Beluister hier de radio uitzending over dit onderwerp. Het begint bij 1:18 min.

KWF kankerbestrijding beveelt het gebruik van UV-kleding aan. Lees hier meer.
 

1 REACTIE

  1. Het wordt idd nog steeds onderschat, lees maar eens de Linda van nu dan schrik je wel en koop je meteen de beste zonnebrand voor je kids en jezelf niet te vergeten!

Reageer op dit bericht!