Koken met fruit

fruit
Iedereen weet dat fruit gezond voor je is en dat de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid twee stuks per dag is. Om aan deze twee stuks per dag te komen kun je fruit als ontbijt of als tussendoortje eten. Maar wist je dat je ook heerlijke en originele smaakcombinaties kan creëren door met fruit te koken?

In deze online video laat sterren chef Marc Rewinkel zien hoe je in een handomdraai een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en dessert met fruit klaarmaakt.

Wil je een paar kilo kwijt en toch gezond eten? Kijk eens naar het boek Afvallen met Anne in 12 weken. Met Anne leer je in 12 weken een gezonde en slanke leefstijl aan. Gezond eten, genieten en samen afvallen zijn waardes die zijn samengebracht in de methode Afvallen met Anne. 

Het boek bevat:

  • 12 weken gezonde dagmenu’s
  • 1200 à 1400 kcal per dag
  • 3 maaltijden en 3 tussendoortjes per dag
  • Nederlands voedingspatroon
  • Recepten, tips en informatie
  • Geschikt voor het hele gezin 

.

 

2 REACTIES

  1. Leuk deze filmpjes. Moeten jullie vaker plaatsen. Ik vind het altijd zo moeilijk om te bedenken wat wij sávonds gaan eten. Dit is dan wel een handige tip. Zat blikken fruit in de voorraadkast.

  2. Goed te zien wat je met fruit kunt doen. Voor mijn gevoel is dat altijd verboden blikken fruit. Zoals ik het hier zie valt dat wel mee. Ik ga het ook proberen. Misschien ook Waldorf Salade?

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.