Petra
Petra Blog 6 Feb 2013

Koken met Allerhande voor Kids

ah_pizza_3.jpgah_pizza.jpgah_pizza_2.jpgWil jouw kind ook graag helpen met koken? Leuk! Want hoe meer kinderen bezig zijn met eten klaarmaken, hoe vaker ze open staan voor proeven en gezond eten. Met de Allerhande voor Kids kunnen kinderen zelf ervaren hoé leuk kokkerellen is.

Vanaf nu kunnen kids de nieuwe keukenmini’s verzamelen. Van een schijfje citroen tot een stapelbare hamburger. Om naar hartenlust keukentje mee te spelen! En met de Allerhande voor (én door) kids kunnen minikoks lekkere gerechtjes helemaal zelf maken. 

Alle kinderrecepten zijn heel handig stap voor stap uitgelegd. Het is een van de éérste kookwebsites die speciaal voor kinderen is ontworpen. De recepten worden met behulp van veel beeld en animaties uitgelegd. En met de handige kookvideo’s wordt het voor kinderen helemaal een fluitje van een cent om iets lekkers te maken!

Wij hebben het minikok Yara Mateijsen laten uitproberen en het resultaat mag er zijn. Yara heeft een pizza met eigen beleg gemaakt. De pizza was om te smullen. De ingrediënten voor een pizza à la Yara:

  • 2 stukken bakpapier
  • 2 pakken AH pizzadeeg met tomatensaus
  • 50 gram Parmezaanse kaas
  • Salami
  • Tomaten
  • Ham

Wil je zien hoe je het recept verder moet maken? Neem dan eens een kijkje op de nieuwe website van Allerhande voor Kids. Vergeet ook zeker de coole extra’s niet te bekijken. Aardappels koken, slagroom kloppen, balletjes rollen en nog veel meer!
 

Reageer op artikel:
Koken met Allerhande voor Kids
Sluiten