Kirsten’s columns – Vakantie bijna ten einde

Yanniek is nu 10 weken en 1 dag en nog steeds actief en eigenwijs. In de laatste week van de vakantie ben ik eigenlijk wel blij dat we vrijdag weer naar huis gaan, eindelijk ’s nachts weer eens rustig doorslapen.

Gisteravond hadden we Yanniek voor het avondeten even op bed gelegd, jammer genoeg heeft hij de neiging om altijd tijdens etenstijd actief te zijn. Zo ook deze keer, onze krachtpatser wilde al niet rustig blijven liggen en was zich constant op zijn armen aan het opduwen. Vervolgens kijken we 3 seconden niet en ja hoor, meneertje had zich weer op zijn rug gedraaid. Dat is nu al 2 keer eerder gebeurt maar we dachten altijd dat dit per ongeluk gebeurde. Vannacht gebeurde het echter weer (Yanniek wil niet op zijn rug liggen dus dat betekende om 2 uur ’s nachts paniek) en 2 keer in een kleine 8 uur tijd vind ik geen toeval meer!

Vanaf nu dus super goed uit gaan kijken wanneer we hem ergens neerleggen en voor de oppassen van de komende 2 weken ook extra opletten geblazen.
Ik weet nog niet hoe het me gaat bevallen om zaterdag weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen een keertje een dagje weg geweest om naar de Efteling te gaan maar nu zal ik Yanniek straks iets langer moeten missen. Aangezien ik maandag en dinsdag ook moet werken en Bas ook gaat Yanniek een paar dagen naar mijn vader, zondagavond brengen we hem weg en dan dinsdagavond kunnen we hem pas weer ophalen!

Gelukkig gaat voor de rest wel alles goed en we brengen hem nu weg terwijl alles ook echt goed met hem gaat, even nog in spanning en dan weet ik of ik het aankan om hem ook eens meer als een dagje te missen, mijn kleine stoere superman. 

Reageer op dit bericht!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.