Kindje op Komst tip 2

kindje op komst tip 2
De Femina verlicht natuurlijkog steeds de weeënpijn, maar heeft daarnaast nog een aantal programma’s die het apparaatje zeer geschikt maken om ook voor en na de bevalling te gebruiken.

De programma’s zijn:

P1. Voor pijnverlichting bij de bevalling.
P2. Voor het verlichten van de pijn bij bekkeninstabiliteit, rug- en nekklachten.
P3. Voor het bevorderen van de bloedcirculatie en spierontspanning.
P4. Speciaal voor de vermoeide en gezwollen benen.
P5. Voor het opbouwen van spierkracht.
De Femina is dus multifunctioneel en is voor veel klachten inzetbaar. Een handig apparaat waar je lang plezier van zult hebben! De Femina is gebruikersvriendelijk door eenvoudige ‘plug & play’ bediening. Ze is digitaal en heeft een groot display met verlichting.

Wat is GeboorteTENS
GeboorteTENS is een apparaatje dat pijn verlicht; rondom de weeën en nu ook (met de Femina) voor andere pijn. TENS staat voor Transcutane Elektro Neuro Stimulatie. TENS bestaat al meer dan 25 jaar en is onschadelijk voor moeder en kind. In Nederland heeft meer dan tachtig procent van de vrouwen die TENS bij de bevalling gebruikt er baat bij. Dat wil zeggen dat ze minder pijn hebben tijdens de weeën en daardoor meer energie overhouden na de bevalling zodat ze weer sneller op de been zijn. Ook voor chronische pijn biedt TENS veel mogelijkheden. In de fysiotherapie is TENS een veel gebruikte behandelmethode.

Unieke handschakelaar
GeboorteTENS is een op batterijen werkend apparaatje ter grootte van een walkman. Rond de plaats waar je pijn hebt plak je vier speciale pleisters. Als je het apparaat inschakelt voel je hier een tinteling. Hiermee blokkeert het apparaatje de pijnsignalen. Speciaal voor de bevalling hebben onze apparaatjes een handschakelaar die het eenvoudig maakt te wisselen tussen de twee niveaus van stimulatie: een hogere tijdens de weeën en een lagere tussen de weeën door. Dit maakt zowel de nieuwe Femina als de Birth geschikt voor gebruik rondom de bevalling. Door de handschakelaar af te koppelen is de Femina geschikt voor andere indicaties.

Huren of kopen
De nieuwe Femina is op dit moment alleen via GeboorteTens te koop. Je krijgt de set aangeleverd in een stevige koffer, gebruiksklaar inclusief een set elektroden en batterijen. De elektroden kun je een aantal maal gebruiken. Ze zijn ook los bij te bestellen. Wil je alleen de weeënpijn verlichten dan is er ook goed nieuws: het blijft mogelijk de Birth te huren. Wanneer je het apparaatje huurt, ontvang je de complete set 3 weken voor de uitgerekende datum in huis.

Reageer op dit bericht!