Karien’s columns – Wie is Karien?

Goedemiddag……..mijn naam is Karien ben 36 jaar getrouwd met Greg en moeder van 2 kids, Joyce van 9,5 en Dylan van 6,5. Nadat ik bevallen was van Joyce, was ik getroffen door baarmoederhalskanker, toch ben ik nog een keer moeder geworden van Dylan. Gelukkig is de kanker nooit meer terug gekomen!

Na de bevalling van Dylan ben ik gesteriliseerd, tijdens de sterilisatie is 1 van m’n eileiders gesprongen, dus kreeg ik 3 klemmetjes ipv 2. In november 2010 heb ik een refertilisatie ondergaan omdat er een kinderwens was, de operatie met de vraag of die ene eileider wel herstelbaar was is zeer goed geslaagt!

Mijn eileider hebben ze kunnen redden, echter kun je met 1 eileider ook zwanger raken, maar toch ….. vrouw gevoelig heb je het er liefste toch 2 niet waar ? Nu 5 maanden later ben ik 7 weken voltrots zwanger!! De kinderen, pappa en ik zelf zijn blij en trots eigenlijk zijn we met z’n viertjes zwanger…… Het gaat goed met me behalve de laatste 2 dagen, ben ik echt hartstikke misselijk…….manlief en kids helpen me zo veel echt harstikke lief….. volgende week maandag voor de 1e keer naar de gynaecoloog , spannend!!

Liefs Karien……

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.