Julia’s column – Wie is Julia?

Ik ben dus Julia, woonachtig in Amsterdam, getrouwd met Hans en wij hebben twee kindjes. Een jongen van 5 jaar en een meisje van 3 jaar. Sinds een klein jaar ben ik aan het proberen vanuit huis te werken. Dit besluit heb ik genomen, omdat ik als marketing manager bij een nieuwsbureau niet minder uren kon werken. 

Ik vind het helemaal niet erg om hard/-veel te werken, maar dan wel op tijdstippen die bijvoorbeeld aansluiten op de (school) tijden van de kinderen. Dat is in de praktijk nog steeds moeilijk te combineren. Ik ben dus tekstschrijver en lever daarbij ook allerlei marketing en communicatie services.

Sinds kort weten we dat er gezinsuitbreiding op komst is. Niet gepland, maar uiteindelijk wel hartstikke welkom! Ik zit nu officieel in de 12e week. Mijn man en kinderen zijn erg enthousiast! En de kinderen kunnen niet wachten tot ‘het’ baby’tje er is. Ik ben wél heel blij dat het ‘nog even’ duurt, aangezien er nog zoveel geregeld moet worden. Let wel; we hebben alle (….) babyspullen weggedaan, omdat we inderdaad dachten dat er geen derde meer ging komen. Ook wel weer leuk om alles opnieuw te kopen 🙂

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.