Petra
Petra Wonen 28 Sep 2020

Jouw huis helemaal van nu

Ondertussen zijn we alweer over de helft van 2020. Wat een jaar is dit zeg! Eentje die we niet snel zullen vergeten. Natuurlijk door alle gebeurtenissen van dit jaar, maar ook doordat iedereen het huis helemaal picobello voor elkaar heeft. Toch? We zijn immers allemaal massaal weken lang thuis gebleven en hadden massa’s tijd over. Tijd genoeg om jouw huis eens goed aan te pakken. Of heb je toch íets te veel ge-Netflixt en zijn al die klussen in huis wéér blijven liggen? Dan kun jij wel wat inspiratie gebruiken. Want na al dat thuis blijven en thuis werken komt dat oude bankstel en die kleur op de muur je de neus uit. Tijd voor vernieuwing!

Nu kun je natuurlijk de woontrends op de voet volgen en elk jaar je hele huis opnieuw schilderen, behangen en inrichten. Dat gaat alleen wel een beetje in de papieren lopen. Geen goed idee dus. Welke stijl bij jou past bepaal je helemaal zelf. Dat je de afgelopen maanden alleen maar op de bank alle series op Netflix hebt uitgekeken laat wel zien dat je er niet om staat te springen om al te vaak je hele huis onder handen te nemen. Doe het dus goed en kies voor een mooie neutrale basis. Neutrale vloer, rustige raamdecoratie en een basis kleurtje op je kozijnen. Pak vervolgens uit met de accessoires en de kleur op de muur. Deze zijn relatief makkelijk te vervangen. Zo kun je toch meegaan met de trends en af en toe eens verandering aanbrengen. Paar nieuwe kussens op de bank, nieuw kleurtje op de muur en een nieuw vloerkleed. Zo gepiept!

Raamdecoratie

Laten we 2020 maar gauw achter ons laten en snel 2021 in stappen. Als je dan toch alles gaat aanpakken, dan maar direct volgens de nieuwste trends van 2021. Ben jij straks helemaal klaar voor het nieuwe jaar. Lichte houtsoorten, duurzaam modern design en natuurlijke elementen zagen we in 2020 al geregeld terugkomen en worden het in 2021 helemaal volgens de kenners. Die natuurlijke elementen zijn perfect. Haal een paar mooie kamerplanten in huis en stop deze in een mooie rotan mand. Makkelijk te vervangen en helemaal volgens de nieuwste trends. Qua kleur ga je voor aardetinten zoals groen, bruin, grijs of taupe. Ren dus naar jouw dichtstbijzijnde speciaalzaak en haal een grote pot verf. Roller er bij en verven maar! Maak het helemaal af met wat leuke lijstjes met foto’s van de natuur aan de muur in dezelfde tinten. Ook helemaal 2021; “face-line art”. Een abstract kunstwerk waarbij alleen de lijnen van gezichten worden weergegeven. Geweldige eye-catcher in jouw vernieuwde huis. Niet gek genoeg voor jou? Pak lekker uit met een opvallende spiegel of een verassend beeld. Makkelijk te vervangen en helemaal volgens de nieuwste trends.

Dus. Kom van de bank en steek je handen uit de mouwen. Ga lekker aan de slag en leg de basis voor een neutraal interieur en volg de komende jaren de trends op de voet. Voor jou een fluitje van een cent!

Reageer op artikel:
Jouw huis helemaal van nu
Sluiten