Petra
Petra Blog 23 Jul 2013

It’s a boy: zoon voor William en Kate

161599_100000280735410_119874895_q_1.jpgkate_middleton_is_bevallen.jpegKate Middleton is bevallen van haar eerste kind. De vrouw van prins William is maandag bevallen van een zoon in het St Mary’s Hospital in Londen. Dat bevestigt Kensington Palace.

Het eerste kindje van William en Kate is om 16.24 uur (plaatselijke tijd) ter wereld gekomen. Het zou een natuurlijke bevalling zijn geweest.
Moeder en kind maken het goed, aldus een mededeling van Kensington Palace. Ze blijven vannacht nog in het ziekenhuis. De baby weegt 8 Britse pond en 6 Britse ons (zo’n 3,8 kilo).

“We hadden niet gelukkiger kunnen zijn,” liet prins William weten in een verklaring. Prins Charles heeft laten weten ‘ontzettend trots en blij te zijn’ dat hij voor de eerste keer grootvader is geworden. “Dit is een heel bijzonder moment voor William en Kate, we kijken er naar uit om onze kleinzoon te ontmoeten.”

De volledige titel van het jonge prinsje luidt Zijne Koninklijke Hoogheid Prins George van Cambridge.

De bekendmaking van de naam is eerder dan verwacht. In het verleden duurde het meestal een week voordat de naam van de pasgeborene naar buiten werd gebracht. 

Bron: nu.nl/ AFP

 

Reageer op artikel:
It’s a boy: zoon voor William en Kate
Sluiten