Petra
Petra DIY 28 Dec 2011

Indoorspeeltuinen

Wat doe je met je peuter op een regenachtige dag? Precies: lekker een dagje uit naar een van de vele indoorspeeltuinen die Nederland rijk is.

Chimpie Champ
Dè speeljungle voor apen van 1 tot 12 jaar. Chimpie Champ Aalsmeer is de eerste locatie van een keten van binnenspeeltuinen
met als thema ‘Dieren en Jungle’.
Entree prijs voor kinderen vanaf 1 jaar € 4,75, ouders/verzorgers betalen € 1.75 Aalsmeer
www.chimpiechamp.nl

Ballorig
Lekker spelen in de ballenbaden. Dolle capriolen uithalen op de springkussens. Kruipen door gangenstelsels en tunnels. Lekker stoer op de klimnetten, of gierend suizen van de glijrails. Een spannende rit op het verkeerscircuit. Het is maar een greep uit de vele attracties die kinderen van 0 t/m 12 jaar een onvergetelijke dag bezorgen in Kinderspeelparadijs Bal-lorig. Een dag die altijd geslaagd is, weer of geen weer. Alle attracties zijn immers overdekt en er is ruimte in overvloed. Tevens beschikt Kinderspeelparadijs Bal-lorig over een buitenspeelplaats en een terras waar u bij mooi weer van het zonnetje kunt genieten. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang, voor kinderen is de entreeprijs € 4,31.
Almere, Zaandam, Zoetermeer, Rotterdam, Emmen, Heerenveen, Wijhe, Assen en Lelystad.
www.ballorig.nl

Monkeytown
Toegangsprijs: € 4,53 per kind. Begeleidende volwassenen gratis.
www.monkeytown.nl

Het Speelkasteel Hoofddorp
www.speelparadijs.nl

Kidsplayground
De speelruimte is gescheiden in een tweetal speelzones:

De soft-playhoek voor de allerkleinsten (0-4 jaar)
De speelstructuren voor de grotere kinderen (5 t/m 12 jaar)
De kleintjes spelen in gezelschap van hun ouders of begeleiders op speciaal voor hen ontwikkelde soft-playtoestellen, ballenbakken, glijbanen enz., of in het speelse maar niet minder spannende autocircuit, deels verscholen in de speelstructuren. De grotere kinderen kunnen zich naar hartelust zelfstandig uitleven in gigantische speelstructuren op diverse speelnivo’s met honderden hindernissen, glijbanen, tunnels, springkussens, touwladder enz.
Peuterspelen: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur m.u.v. schoolvakanties voor 0 tot 4 jarigen (incl. ranja) € 2,75 Volwassenen € 1,75
Den Haag, Dordrecht, Helmond, Duiven, Enschede
www.kidsplayground.nl

PlayCity
Speelparadijs PlayCity is plezier voor alle kinderen van 0 t/m 12 jaar en hun ouders/begeleiders. Door de grote variatie van speelactiviteiten kun je je helemaal uitleven.
Barendrecht
www.playcity.nl

Speeltuin Stadspolders Dordrecht
www.speeltuin.dordt.nl

Kidzcity
KidZcity betekent een heerlijk dagje naar Utrecht met de kinderen waarbij veilig spelen voorop staat. Binnen de poort van KidZcity kunnen de kinderen zowel zelfstandig spelen als de attracties bezoeken. De bezoekertjes kunnen onder andere een echt kasteel beklimmen, karten, rijden in botswagens, lasergamen en vele glijbanen afroetsjen. Aan de kleine kinderen is ook gedacht. De draaimolen, het treintje en de carrousel worden net als alle andere attracties vakkundig door medewerkers bediend.

Zorgeloze ouders of begeleiders kunnen elkaar vinden op het balkonterras met uitstekend zicht over de spelende kinderen. Het restaurant zweeft boven de zalen. KidZcity is nu al populair bij schoolreisjes en kinderfeestjes. De weersverwachting speelt geen rol in Utrecht. De grote overdekte hallen garanderen KidZcityweer.
www.kidzcity.nl

Kinderstad Heerlen
www.kinderstad.nl

Piratenland Gorinchem
www.piratenland.com

Joepie Breda
www.joepie.nl

Lolland Tilburg
www.lolland.nl

Avonturenland Den Bosch
www.avonturenland.nl

De Regenboog Boxmeer
www.binnenspeeltuin-deregenboog.nl

Dippiedoe Best
www.kinderspeelpaleis.nl

Trollenland Deurne
www.trollenland.nl

Kinderpretland Weert
www.kinderpretland.nl

Pee Wee Posterholt
www.peewee.scarlet.nl

Apekooi Groningen
www.apekooi.nl 

Reageer op artikel:
Indoorspeeltuinen
Sluiten