Hoogzwanger? Blijf bereikbaar!

Bij de verloskundige of gynaecoloog wordt tegenwoordig standaard een bevallingsplan opgesteld. Hierin kun je bijvoorbeeld aangeven waar je wilt bevallen, of je pijnbestrijding wilt en wie er bij de bevalling mogen zijn. Het blijkt dat veel vrouwen baat hebben bij zo’n plan, zelfs wanneer de bevalling uiteindelijk niet zo loopt als gepland. Het plan geeft namelijk veel rust; een goed begin is het halve werk dus. Goed voorbereid zijn is eigenlijk gedurende de hele zwangerschap van belang. Wat doe jij bijvoorbeeld als je vliezen breken, terwijl je net een eind van huis bent?

Houd je telefoon bij de hand!

Tegenwoordig heeft praktisch iedereen een mobiele telefoon. Wanneer je zwanger bent is het hebben van een telefoon helemaal van groot belang. Als je als hoogzwangere besluit naar de winkel te gaan en de bevalling dient zich ineens in sneltreinvaart aan, is het handig om snel te kunnen schakelen. Met een goede telefoon, zoals een iPhone 6, hoef je je daarover geen zorgen te maken. Binnen no time heb jij je partner gebeld om je te komen halen en de verloskundige gemeld dat jullie eraan komen.

Partner: blijf ook in contact!

Dan is het natuurlijk wel van belang dat je partner ook goed bereikbaar is. Stel je voor: je wilt als partner toch niet de bevalling missen, doordat men je niet kon bereiken? En als opa, tante of ander familielid zijnde wil je toch zo snel mogelijk op de hoogte zijn van de geboorte? In al die gevallen is het aan te raden om ruim van tevoren te checken of je telefoon nog in de juiste conditie is om de verantwoordelijkheid van het bereikbaar houden aan te kunnen.

iPhone refurbished zwanger

Een goede telefoon hoeft niet duur te zijn!

Een kind krijgen en onderhouden kost veel geld. Waarschijnlijk heb je als aanstaande ouder al flink wat geld uitgegeven aan een baby-uitzet. En het is ook handig om alvast te sparen voor het moment waarop je kleine er is, want al die luiers en voedingen kosten ook veel geld. Door al die grote uitgaven kan het lastig zijn om ook nog een nieuwe telefoon aan te moeten schaffen. Moet jij ook op de kleintjes letten? Overweeg dan eens een refurbished iPhone 6. Een dergelijk toestel is uitgebreid gecontroleerd en getest, zodat je zeker weet dat het een prima toestel is. Maar daarnaast is een refurbished toestel veel goedkoper dan een compleet nieuwe telefoon. Zo heb je dus wel de lusten, maar niet de lasten. Bereikbaar blijven was nog nooit zo goedkoop en simpel!

Reageer op artikel:
Hoogzwanger? Blijf bereikbaar!
Sluiten