Help mee in de strijd tegen hart- en vaatziekten

Kinderen die gezond eten en veel bewegen zijn minder vaak ziek. Ze kunnen zich ook beter concentreren en zitten beter in hun vel. En misschien nog wel het belangrijkste: ze hebben minder kans op hart- en vaatziekten als ze volwassen zijn . Want wist je dat er iedere dag meer dan 100 mensen overlijden aan hart- of vaatziekten? In totaal zijn er ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten.

Help ook mee in de strijd tegen hart- en vaatziekten
Consumentencollectief UnitedConsumers helpt mee in de strijd om hart- en vaatziekten te verslaan. Met hun like & share actie proberen zij zoveel mogelijk geld in te zamelen. Draag jij de Hartstichting ook een warm hart doe? Help dan ook mee!

Voor iedere like op het actiebericht van UnitedConsumers doneren zij € 0,25 cent aan de Hartstichting. En voor elke like & share op het Facebook actiebericht doneren zij nog eens € 0,25!

Jouw like & share is van groot belang. Want het gedoneerde bedrag gaat naar onderzoek, voorlichting, preventie en patiëntenbelangen.  De actie loopt tot 1 maart 2016.

Over de Hartstichting  
De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten te verslaan. Zij zorgen ervoor dat er belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten wordt gedaan. Naast onderzoek geven zij steun en voorlichting aan patiënten en hun naasten. De Hartstichting zet zich in voor een hartgezonde toekomst voor alle kinderen. Want kinderen die gezond leven, veel bewegen en niet roken hebben minder kans op hart- en vaatziekten in de toekomst.

De Hartstichting organiseert door heel Nederland reanimatiecursussen. Ook zorgt zij ervoor dat er op zoveel mogelijk plekken een AED (Automatische Externe Defibrillator) hangt. Zo probeert de Hartstichting te voorkomen dat een hartstilstand buiten het ziekenhuis het einde van een mensenleven betekent

Bron: UnitedConsumers

Reageer op artikel:
Help mee in de strijd tegen hart- en vaatziekten
Sluiten