Cabino Combi Ledikant Alaska Wit

Omschrijving

Wil jij de ruimte in de babykamer optimaal benutten? Dan is Cabino Combi Ledikant Alaska wellicht wat je zoekt! Dit multifunctionele meubel is namelijk een ledikantje en commode in één. Het combi ledikant beschikt over een handige bedlade voor extra opbergruimte en je kunt bovendien de spijlenzijde aan één kant wegnemen. Dankzij het meegeleverde bedhekje kan je kindje veilig slapen en zelfstanding in en uit bed stappen.

De matrasmaat van Cabino Combi Ledikant Alaska is 60 x 120 cm. Hierdoor is het ledikant geschikt voor pasgeboren baby’s tot kindjes van ongeveer 3 jaar oud. Net als een normaal ledikant kun je de lattenbodem van Cabino Combi Ledikant Alaska in drie verschillende posities verstellen. Je begint met de hoogste positie. Zodra je baby zelfstandig kan zitten, verlaag je de lattenbodem van het combi ledikant naar de middelste positie. Wanneer je kindje zelfstandig kan staan, verlaag je de lattenbodem tot de laagste positie.

De losse verschoontafel kun je gemakkelijk en veilig op het ledikant bevestigen. Hiermee creëer je voldoende ruimte om je kindje te verschonen, aan te kleden of te wassen. Onder de lattenbodem zit een bedlade waarin je extra opbergruimte hebt om al je baby spulletjes in op te bergen. Super handig!

Benieuwd naar Cabino Combi Ledikant Alaska? Breng dan een bezoekje aan onze Megastore in Sliedrecht! Hier kun je het meubel in het echt bekijken. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op. Onze productexperts staan graag voor je klaar!

Afmetingen:

  • Matras maat (exclusief): 60 x 120 cm (B x L)

Eigenschappen:

  • Ruimtebesparend
  • Biedt hetzelfde gemak als een complete babykamer, maar dan in compact formaat
  • Groeit mee met je kindje dankzij de verstelbare lattenbodem en uitneembare spijlen zijde
  • Veilig slapen dankzij het meegeleverde bedhekje
  • Extra opbergruimte in de bedlade waardoor je alle baby spulletjes binnen handbereik hebt

Specificaties

  • Merk: Cabino
  • EAN: 8719497229130

Beoordelingen

Gesponsorde producten