Petra
Petra Blog 12 Jun 2012

Gerard Ekdom is papa van het jaar

Radio-dj Gerard Ekdom is door het maandblad Mama uitgeroepen tot papa van het jaar. Hiermee treedt hij in de voetsporen van Martijn Krabbé en Dinand Woesthoff.

De radio-dj is volgens het rapport van de jury lief en stoer, een ideale combinatie voor een vader. ”Hij ging dit jaar voor de zesde keer het Glazen Huis in voor Serious Request en won de Zilveren RadioSter voor beste radiopresentator en de Gouden RadioRing voor het programma Ekstra Weekend, dat hij samen met Michiel Veenstra presenteert. Uit betrouwbare bron weten we dat hij ook nog eens een hele lieve vader is voor zijn twee zoontjes. Kortom, hij heeft het verdiend, die prijs”, vertelt de hoofdredacteur Phaedra Werkhoven van Fabulous Mama.

Gerard heeft samen met vrouw Nicole twee zoontjes, de 6-jarige Lennon en de 4-jarige Lewis. “Ik zou niet meer zonder die jongetjes kunnen, echt niet”, vertelt de trotse Gerard.

Gerard brengt de jongens elke ochtend naar school. “En als ik zaterdagochtend thuiskom van mijn nachtprogramma, dan zitten de jongens al klaar voor de verse kaasstengels die ik altijd haal bij de bakker. Feest vinden ze dat.”

Bron: Nu.nl

Reageer op artikel:
Gerard Ekdom is papa van het jaar
Sluiten