Uitgerekend in april 2019

Ikenmama.nl Forum Forums Zwanger zijn Uitgerekend in … Uitgerekend in april 2019

Dit onderwerp bevat 102 reacties, heeft 5 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Tanita .

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 103)
 • Auteur
  Berichten

 • Anne
  Sleutelbeheerder

  Gezellig kletsen, lief en leed delen met andere a.s. mama’s die ook in april uitgerekend zijn.


  Guusofguusje

  Guusof


  Melissa

  Gisteren eerste positieve test in handen gehad , volgens alles 10april uitgerekend !!


  Nennie

  Hoi ik ben nennie 42 jaar en ben nu 3 weken en 5 dagen zwanger uitgerekend 13 april spannend en pril dus nog


  Gerdien

  Hoi allemaal, ik had eergister een positieve test in handen volgens mijn berekening is 11 april de datum. Lastige is dat ik nog niet echt ongesteld ben geweest na mijn vorige bevalling dus geen idee wanneer het precies gebeurd is. 3 sept intake en echo gepland staan spannend.. Mijn zoontje is nu 9,5 maanden oud. Maar kindje is super welkom. Hoop echt dat alles goed mag gaan het is en blijft een wonder natuurlijk.


  Nadine

  Hoi allemaal,

  Nu op vakantie en vanmorgen toch maar een test gedaan toen ik overtijd was. Nu 4 weken en 2 dagen zwanger. Uitgerekend op 9 april. Op 28 augustus afspraak bij de verloskundige. Is ons eerste kindje dus ontzettend spannend!


  Nennie

  Leuk allemaal wat voor symptomen hebben jullie al morgen ben ik 4 weekjes maar nu al pijnlijke borsten buikpijnen wordt er een beetje onzeker van soms


  Nennie

  En natuurlijk allemaal gefeliciteerd he wij hebben vorig jaar een kindje verloren met 22 weken zwangerschap en was na 2 maanden weer zwanger maar is toen met 9 weekjes mis gegaan vandaar mijn onzekerheid nu


  Nadine

  Hoi Nennie,

  Op dit moment heb ik weinig eetlust en beginnen mijn borsten pijn te doen. Verder nog niet echt symptomen, alleen een borrelig gevoel in mijn buik en een sterk reukvermogen.
  Omdat ik overtijd was heb ik een tesg gedaan, maar niet vanwege de symptomen.


  Nennie

  We gaan een spannende tijd tegemoet leuk dat het form er is


  Gerdien

  Hoi nennie, ik ben 4 weken en 1 dag volgens mijn berekening en ik heb getest omdat ik me de dag(en) voor het testen bij vlagen misselijk voelde en ik was echt lichamelijk moe na mijn werk (zere benen en voeten) Dat kwam mij zeer bekend voor van mijn vorige zwangerschap. ( zoontje is 9,5 maand nu)


  Nennie

  Hebben jullie geen buikpijnentjes?


  mofa
  Bijdrager

  Hallo lieve dames,alvast van harte met jullie zwangerschap! Ik ben Mofa,38 jaar en eindelijk zwanger! Nu 4w4d. Na 13 jaar,vele IVF rondes,nu spontaan zwanger! Ik durf nog niet echt blij te zijn…maar ben wel overrompeld!
  Pas over 3 weken krijg ik mijn eerste echo…hoop dat het goed zal gaan.
  Heel veel succes ook voor jullie en hopen voor een mooie en gezonde zwangerschap?


  Nennie

  Gefeliciteerd mofa
  Welke kwaaltjes heb jij tot nu toe ik pijnlijke boobs buikkrampjes en steken in rechter eierstok verder nog niet veel en jij


  Natasja

  07-08-2018

  Hi allemaal!

  Op 03-08-18 hield ik een positieve test in mijn handen. Best een schock daar dit niet gepland was. Wel is het hartstikke gewenst! De uitgerekende datum is voor nu: 12-04-19

  Ik ben nu dus 4 weken en een paar dagen zwanger, en ik voel het aan alles! Ik ben kapot, gesloopt, niet vooruit te branden, ik ben echt moe! Verder heb ik best wel pijnklachten, is dit normaal? Af en toe steken rond mijn ribben, of in mijn rechter en linker zij. Verder lijkt het net of ik spierpijn heb, net of ik 100 buikspieroefeningen heb gedaan. Ik ben een beetje onzeker over deze pijntjes, ik hoop dat jullie me kunnen helpen hiermee.

  Groetjes Natasja


  Nennie

  Hoi natasha als eerste van harte gefeliciteerd alles is nu super spannend je klachten zijn herkenbaar de ene dag voel ik niks in Me buik de andere Dag menstruatie achtige pijntjes daar wordt je onzeker van ben nog niet echt misselijk verder voel ik me darmen de hele dag op hol slaan en super last van de hitte


  Lara

  Hallo dames. 9 april uitgerekend. Morgen met 5 weken en 1 dag eerste echo ivm afname zwangerschapskwaaltjes en endometriose door keizersnede bij geboorte van mm dochter. Ik hoop dat alles in orde is. Hoe voelen jullie je?


  Natasja

  Ik ben blij om te horen dat mijn klachten overeen komen met jullie klachten. Iedereen natuurlijk gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Nu gaan we allemaal heerlijk wachten op onze eerste echo, wat duurt dat lang he! Ik mag 27 augustus langs komen. Vind het super spannend. Zoals je kan raden is dit namelijk mijn eerst zwangerschap.

  Groetjes!


  Nennie

  Hoi meiden ik mag 24 aug voor het eerst een echo kon eerder ivm mijn voorgeschiedenis maar wilde dat niet bij 7 weken dan weet ik zeker dat ze wat kunnen zien dit is onze 6e zwangerschap waarvan 3 kindjes


  Isabelle

  Hallo. Ik wordt op 26 augustus 42 en ik ben onverwacht zwanger… Vandaag 4 weken. Heb al 1 bloedafname gehad en toen was het hgc gehalte laag, dus vrijdag moet ik terug bloed laten prikken om te zien of het gestegen is. Maandag 20 augustus bij de gynaecologe. Eindelijk, ik heb vandaag behoorlijk wat pijn in mijn buik dus vrij ongerust. Heb voor de geboorte van mijn nu bijna 14jarige dochter een miskraam gehad en op 19j had ik een buitenbaarmoederlijke zw dus gerust Ben ik niet. Hopen dat alles oké is. Grtjs


  Natasja

  Hi Isabelle. Ik snap jou helemaal! Ik had al dagen intzettende buikpijn, het feit dat ik vroeger aan mijn eierstokken ben geopereerd maakt mij ook erg inzeker. Gisteren naar de dokter geweest, en ik werd gelijk doorgestuurd naar het ziekenhuis. Ik kon niet meer lopen van de buikpijnen. Gelukkig bleek alles goed te zijn (zo ver ze konden zien). Er was namelijk nog niet veel te zien op de echo, aangezien ik morgen pas 5 weken ben. Volgende ween moet ik nog een echo komen laten maken, ze willen wat extra controle houden. Hopelijk is ‘frummel’ dan we te zien. Ik ga er wel van uit dat het goed zit. Ik heb namelijk weer een paar zwangerschapstesten gehaald, en mijn streep word steeds beter zichtbaar/dikker. Het hormoon is dus steeds meer aanwezig in mijn lijf. Dit kan jij ook doen, misschien word je dan iets kalmer! Succes morgen!


  Melissa

  Hallo dames ,
  Ik mag vervroegd naar de cm omdat ik gisteren heel kort en licht bloedverlies heb gehad waarover ik me zorgen maak pff ik hoop maar dat alles goed is met onze kleine splinter ! Vandaag 5weken en 1 dag


  Isabelle

  Het is mis aan het lopen… Sinds deze morgen bloedverlies… En pijn.. Had de dokter gebeld en tja moet niet meer gaan om nog es een bloedprik…. Spontane abortus zei hij… Mssch best dat ik morgen de gynaecologe ook inlicht of ik nog moet langsgaan ? Ben er toch wel wat ondersteboven van… Had me proberen voorbereiden op de kans dat het kon mislopen aangezien mijn leeftijd… Maar toch… Was een klap ?


  Natasja

  Hi isabelle. Ik zou morgen de Gyn bellen, maar geef aan dat je graag langs wilt komen. Dan heb je extra duidelijkheid! Tenminste dat zou ik erg fijn vinden. Wat vervelend voor je zeg! Ik denk aan je!

  Hi Melissa, bloedverlies hoeft niet iets ergs te betekenen, maar ik snap je ongerustheid. Succes!! Wanneer mag je langs komen?

  Groetjes


  Shirley

  Hallo allemaal.

  Op 4 aug heb ik een test gedaan die was nog negatief toen op 5 Aug weer die was positief en 5 en 7 aug ook positief haha. Heb afgelopen 2 jaar 1x buitenbaarmoederlijke zwangerschap en 4 miskramen gehad. Wel al 2 mooie dochtertjes van 6 en 3 jaar.
  Nu dus weer zwanger en had verschrikkelijke pijn in mijn onderrug dus mocht ik vandaag voor een echo en gelukkig zit het goed in me baarmoeder en ben ik een beetje gerust gesteld omdat ik zo bang was dat het weer in een eierstok zou zitten. Nu dan Ook geen rugpijn meer maar heb zich ingeruild voor pijn in me bovenbuik na de afgelopen 2 jaar maakt elk pijntje mij echt heel onzeker pff. 20 aug nog een echo en dan hopelijk dan ook het vruchtje zien want dat was nu nog niet echt te zien natuurlijk nog veelste vroeg. Sorry voor het lange verhaal hoor moest het even van me afschrijven. Wens jullie allemaal een heel voorspoedige zwangerschap ?

25 berichten aan het bekijken - 1 tot 25 (van in totaal 103)
Reageer op: Uitgerekend in april 2019
Mijn informatie: