Petra
Petra Webshops 27 Apr 2017

De eindeloze mogelijkheden van de Samsung Galaxy S8

Mijn vriendin is zwanger en verveelt zich ontzettend. Ze heeft namelijk flinke last van bekkeninstabiliteit en kan daardoor al een tijdje niet meer werken. En wanneer je weinig kunt doen, zijn de dagen erg lang! Het werd extra vervelend toen de mobiele telefoon van mijn vriendin het begaf, waardoor ze zich helemaal van de buitenwereld afgesneden voelde. Het was dus hoog tijd voor een nieuwe telefoon!

Netflixen op je mobiel

Mijn vriendin en haar man hebben een nogal uiteenlopende smaak als het gaat om tv-kijken. Terwijl haar man het liefst sport kijkt (zoals veel mannen…) kijkt mijn vriendin graag goede series. Netflix vindt ze dan ook een geweldige uitvinding. Omdat ze daar ook vaak op haar telefoon naar kijkt, was het voor haar erg belangrijk dat haar nieuwe mobiel hiervoor ook geschikt is. Zo viel haar oog op de nieuwe Samsung Galaxy S8. Deze telefoon heeft namelijk een scherm dat extra groot is en gemaakt is van amoled. Dit materiaal is heel geschikt voor het weergeven van foto’s, games en films, doordat het heel snel reageert en daardoor zorgt voor haarscherp beeld. En, nog een mooi voordeel: een amoled-scherm verbruikt minder energie dan een lcd-scherm, waardoor je lekker lang series kunt kijken!

Check online alles wat je wil

Mijn vriendin is sinds haar zwangerschap een grote fan van Google. Alles wat ze wil weten over de zwangerschap, groei van haar baby van week tot week en de bevalling checkt ze online. Een handige hulp daarbij van de nieuwste Samsung is Bixby, de online assistent. Deze is te vergelijken met Siri, de online assistent van Google, maar is nog een stuk slimmer. Bixby kan namelijk niet alleen de vraag begrijpen, maar ook de context waarin deze gesteld wordt. Hierdoor is het mogelijk om bijna alles op de telefoon te bedienen met behulp van je stem. Maak je bijvoorbeeld een foto van je zwangere buik en wil je die naar je moeder sturen? Het enige dat je hoeft te doen is met de foto in het scherm Bixby te vertellen dat de foto naar je moeder gestuurd moet worden. Indrukwekkend, toch?

Haarscherpe foto’s van je kleine!

De kans dat je heel veel foto’s wilt gaan versturen is groot, want de camera’s op de nieuwe Samsung Galaxy S8 zijn prima in orde. Er zit een camera van 12 megapixel en een front camera van 8 megapixel op. Met deze mobiel zijn dus ook geweldige selfies te maken. En selfies kun je natuurlijk maken van alleen jezelf, maar je kunt wel raden dat mijn vriendin niet kan wachten tot haar kindje er is. Ik lachte haar trouwens wel uit toen ze me dat vertelde… 😉 Stiekem kijk ik nu al uit naar de stroom babyfoto’s die ze binnenkort met behulp van Bixby mijn kant op zal sturen.

En… Altijd bereikbaar!

De partner van mijn vriendin had een andere reden om blij te zijn met haar nieuwe telefoon. Haar oude mobiel liet het namelijk al langer af en toe afweten, waardoor ze niet bereikbaar was. Begrijpelijk dat haar vriend zich hier zorgen over maakte. Hij zag al voor zich dat ergens in de ‘middle of nowhere’ haar vliezen zouden breken en dat net op dat moment haar telefoon niet zou werken. Doordat ze door haar bekkeninstabiliteit al bijna de deur niet uitkomt, maakte haar partner zich extra zorgen op de momenten dat ze toch even wegging. Die zorgen zijn een stuk vermindert, nu hij zeker weet dat ze een goed werkende mobiele telefoon bij zich heeft. Via een abonnement van T-Mobile heeft mijn vriendin nu maandelijks 5 MB internet en onbeperkt bellen binnen Nederland én de EU. Met die bereikbaarheid zit het dus wel goed!

Reageer op artikel:
De eindeloze mogelijkheden van de Samsung Galaxy S8
Sluiten