Petra
Petra Lifestyle 3 May 2023

Een taart met foto als uniek cadeau

Wil je jouw moeder goed verrassen tijdens Moederdag? Tijdens deze dag wil je jouw moeder immers op een unieke manier in het zonnetje zetten. Dit is niet altijd eenvoudig. Want wat is nou echt een perfect cadeau dat kinderen kunnen geven en waarvoor ze zelf niet creatief bezig hoeven te zijn? Je kan dan kiezen voor een taart met foto. Deze taart geeft een uniek cadeau, dat niemand anders heeft. Maar wat is er allemaal mogelijk als je kijkt naar de taarten? En waar kan je nog meer rekening houden tijdens het plaatsen van een bestelling?

Iedere afbeelding mogelijk voor de taart

Een taart met foto is in de eerste plaats een manier om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Zo kan je bijvoorbeeld de mooiste foto van jouw moeder hierop laten plaatsen. Is er bijvoorbeeld een speciale gelegenheid waarop ze helemaal straalde? Of heb je samen met jouw moeder een leuke foto die je terug wilt zien op de taart? Vrijwel iedere foto kan je hierop laten plaatsen. Uiteraard snijd je deze later weer doormidden, maar dat mag de pret niet drukken om er even goed naar te kijken voordat je geniet van de smaak.

Iedere afmeting mogelijk voor jouw cadeau

Maar welke afmetingen zijn er dan voor nodig? Een taart met foto kan in een groot aantal afmetingen komen. Zolang je een foto hebt die niet al te veel ruimte nodig heeft om zo veel mogelijk details te zien, kan je dus ook voor een kleinere taart kiezen die je combineert met andere cadeaus. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Dus die ene grote taart die bijna niet door de deuropening past, is gewoon mogelijk als je jouw moeder pas echt wilt verbazen. Je bepaalt de afmetingen helemaal zelf!

Smaken maken het wezenlijke verschil

Smaken maken het wezenlijke verschil

Het is ook goed om te bekijken welke smaken het beste bij jouw moeder passen. Je moeder heeft ongetwijfeld een bepaalde smaak als favoriet. Of houdt ze liever van een eenvoudige slagroomtaart? Er zijn meerdere smaken mogelijk en je kan deze ook naar hartenlust met elkaar combineren. Door de smaak te kiezen die het beste bij je moeder past, verras je haar pas echt en laat je ook merken dat je waardeert wat ze allemaal voor jou doet. Het is immers wel jouw steun en toeverlaat tijdens alles wat er in jouw leven gebeurt.

Haal alles eruit

Als laatste kan je de taart met foto combineren met nog een aantal unieke cadeaus. Jouw moeder verdient het om nog meer in het zonnetje gezet te worden en je kan het cadeau op deze speciale dag zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Voor ieder kind binnen het gezin is er dan een apart cadeau te geven. Je kan er iedere keer weer een unieke draai aan geven. Het ene jaar geef je alleen een bloemetje, het volgende jaar pak je groots uit met veel gepersonaliseerde spullen waar jouw moeder gebruik van kan maken. 

Reageer op artikel:
Een taart met foto als uniek cadeau
Sluiten