Petra
Petra Lifestyle 15 Jul 2021

Een mamafiets kopen? Wij vertellen je waarom!

Heerlijk de buitenlucht opzoeken samen met je kind? Dat is het fijnste wat er is! Zo kun je op avontuur gaan met elkaar en genieten van al het groen. Niet alleen goed voor je dagelijkse beweging, maar ook voor je geest. Twijfel je nog waarom je een elektrische mamafiets moet kopen? Wij vertellen je graag alles over de voordelen, zodat jij niet meer hoeft te twijfelen en vrolijk op pad kunt gaan met jouw mama e-bike. 

Waarom een elektrische mamafiets kiezen?

Er zijn ontelbaar soorten fietsen waaruit je kunt kiezen als je op zoek bent naar een e-bike. Waar moet je allemaal opletten en wat is belangrijk? Wij noemen je de belangrijkste voordelen van een elektrische mamafiets. Doe er je voordeel mee! 

Veilig

Als je met de kinderen op pad gaat is het belangrijkst dat je je veilig voelt, en veilig bent. Het design van een elektrische mamafiets is hierop afgestemd. Het frame is sterk, net als de banden en spaken. Ook is de fiets wendbaar en heeft de elektrische mamafiets een dubbele standaard. Zo staat de fiets altijd stevig en kan deze niet omvallen. Daarnaast is de mama e-bike ook voorzien van een stevig stuurslot. Super handig wanneer je en je kind in het zitje moet doen, én je boodschappen om het stuur moet hangen. 

Comfortabel

Comfortabel

Als je lekker op pad gaat met de fiets wil je dit zo comfortabel mogelijk doen. Dat is mogelijk met de elektrische mamafiets van Stella. Het frame is wendbaar, en het stuur is breed. Dit maakt opstappen gemakkelijker dan ooit. Ook heb je door het brede stuur geen last van een kinderzitje dat bijna tegen je benen botst. Daarnaast stap je met de lage instap feilloos op je fiets. Kortom, je hebt alle ruimte en dat zorgt dat je je heerlijk comfortabel voelt. Ook niet onbelangrijk voor goed comfort: het zadel zit perfect! 

Elektrische mama e-bike aanschaffen?

Wil je een elektrische mamafiets kopen bij Stella? Stella is de grootste e-bike specialist van Nederland en hebben met een 9.0 en hoge klantbeoordeling. Bovendien betaal je bij Stella  minder dan in de reguliere fietsenzaak. Dit komt omdat ze de fietsen vanuit de fabriek aan jou leveren. Zonder tussenkomst van dure tussenhandel. Je mamafiets compleet maken? breid deze uit met een Bobike fietsstoeltje!

Reageer op artikel:
Een mamafiets kopen? Wij vertellen je waarom!
Sluiten