Draagdoeken voor mannen

Het dragen van een baby in een draagdoek is zo ongeveer de oudste manier van het dragen van een kind. De tijd dat alleen de moeder een draagdoek draagt is voorbij. Nu is het ook voor mannen helemaal hip om zijn kindje in een draagdoek bij zich te houden.

In de loop van de eerste maanden is het voor de vader vaak niet makkelijk om een even hechte band met zijn kindje op te bouwen als de moeder. Met een draagdoek kan hij al heel vroeg dingen ondernemen met het kindje veilig bij zich. Ook wijzen Amerikaanse studies uit dat de baby hierdoor minder snel huilt. Het blijkt zelfs dat mannen die een draagdoek dragen een sterke aantrekkingskracht hebben op vrouwen. 

In vergelijking met andere ouders die lopen met onhandige buggy’s, hebben ze hun handen vrij. Mobiel bellen, shoppen of boodschappen doen lijkt stukken makkelijker.

Wij hebben voor jullie de leukste draagdoeken voor mannen op een rijtje gezet.

  • Echte mannen dragen hun baby in stijl en comfortabel met de mannen-draagdoek van het merk Mod Mum. Het is gemaakt van legergroen katoen. Hierdoor heeft de draagdoek een ruige uitstraling, maar hij is super zacht voor de baby.
  • De Sleepy Wrap draagdoek is ideaal voor het eerste jaar van je kindje, want hij is speciaal ontworpen voor kleine baby’s. Deze draagdoek is ook nog eens stijlvol en handig in gebruik. 
  • Wel dragen, maar niet knopen? Dan is de draagdoek van baby K’tan die je zoekt. Hij heeft namelijk een uniek ‘dubbelsling’ systeem waardoor je geen ingewikkelde knopen hoeft te maken. 

Bron: AD

Reageer op artikel:
Draagdoeken voor mannen
Sluiten