Petra
Petra Lifestyle 19 May 2022

Dit kun je in een goodiebag doen bij een partijtje

Als je nadenkt over de verjaardagspartijtjes waar je vroeger bent geweest, zal je je vast herinneren dat er één onderdeel vaak het leukste was. Wanneer iedereen weer thuisgebracht werd – waar vaak nog wat discussie rondom ontstond, want niemand wilde als eerste – ging vervolgens de kofferbak open. Het was een trend dat je een goodiebag mee naar huis kreeg na een verjaardagspartijtje en dit zorgde ook echt dat je veel vrienden maakte op school. Je behoorde dat tot de ‘coole kids’. Nu wil je dit natuurlijk graag verzorgen voor je eigen kinderen en dat hoeft niet uit de hand te lopen met de kosten. Dit kun je er allemaal in stoppen.

Speelgoed

Het ligt een beetje aan de leeftijd van de kinderen, maar speelgoed kun je altijd wel verwerken in een goodiebag. Denk hierbij aan kleine objecten, zoals een stuiterbal, stoepkrijt of een kleurboek. Dit scoor je al voor een klein bedrag bij diverse aanbieders en als je multi-packs koopt kun je het zelfs over de verschillende tasjes verdelen. Kijk ook even wat er hip is onder de doelgroep, zoals slijm of andere trendy items. Zo scoor je namelijk gemakkelijk punten bij je eigen kinderen en hun vrienden.

Kleine gadgets

Snoep of gezonde snacks

Natuurlijk moet je een beetje meegaan in de huidige trend, waarbij je niet al te veel suiker aan kinderen moet geven. Dat zullen andere ouders namelijk ook niet erg waarderen. Je kunt dus een klein zakje snoepjes meegeven of een gezonde snack, zoals een paar druiven of ander fruit. Zo hebben ze thuis nog iets te snacken, wat altijd goed bevalt bij kinderen.

Stickers en een notitieboekje

Je zal het misschien niet verwachten, maar veel kinderen vinden het leuk om te doen alsof ze ‘volwassen dingen’ doen. Denk aan het opschrijven van dingen in notitieboekjes, lijstjes maken en zogenaamd een agenda bijhouden. Geef ze een klein notitieboekje, wat kleurrijke pennen en wat stickers om lekker creatief aan de slag te gaan. Kost weinig, maar levert een hoop plezier op.

Kleine gadgets

Van gadgets worden kinderen erg blij. Denk hierbij aan sleutelhangers, kleine zaklampjes of een meeneempuzzel. Deze kunnen ze mee naar school nemen en hiermee pronken bij hun klasgenootjes en er samen mee spelen. Dit soort kleine spulletjes hoeven ook weinig te kosten, maar zorgen vaak wel voor een hoop enthousiasme. Zorg wel dat je geen items koopt die voor een hoop irritatie bij de ouders kunnen zorgen, zoals dingen die veel geluid maken. Je wilt de ouders natuurlijk wel te vriend houden.

Reageer op artikel:
Dit kun je in een goodiebag doen bij een partijtje
Sluiten