De sidetable: ook leuk in de kinderkamer!

Wie zegt dat je een kinderkamer moet vullen met speciale kindermeubels? Dat is helemaal niet nodig: ook design meubels zoals de sidetable uit de woonkamer doen het vaak fantastisch in de kinderkamer. Handig bovendien, want de strakke en stijlvolle meubels die je vandaag in de babykamer gebruikt kun je over een paar jaar gewoon in de woonkamer zetten. Het onderwerp van vandaag: de vele voordelen van sidetables in de kinderkamer.

De eerste weken na de geboorte

Na de geboorte van jullie kind stromen de leuke, mooie en lieve kaartjes met gelukwensen binnen. Geniet daar extra van door de wenskaarten uit te stallen op een brede sidetable in de babykamer! Ben je er na een paar weken of maanden op uitgekeken? Dan doet de sidetable het erg leuk voor geboortekaartjes van de kinderen van vrienden, of lijsten met de eerste tekeningen die je kleintje op het kinderdagverblijf voor je maakt…

Voorleeskwartiertje bij de sidetable

Vrijwel elk jong kind vind het heerlijk om op schoot een boekje te lezen. Zet de sidetable naast het wiegje en de schommelstoel in de babykamer en stal daar de favoriete voorleesboeken van je kleintje op uit! Met een setje boekensteunen staat het nog gezelliger.

Tekst gaat verder onder de afbeelding.

jongen school blij

Als je straks groot bent…

Sommige spulletjes zijn niet voor kinderhanden bestemd, of sneuvelen te snel wanneer je kind er vrij toegang tot heeft. Hoge sidetables bieden een leuke manier om speelgoed uit te stallen waar je alleen sámen mee speelt! Of zet er de hoestdrank en het speeldoosje van je baby op, en berg speentjes netjes op in de lade.

Verzameling op tafel

Als je kind een beetje groter is, krijgt het vaak een voorliefde voor een bepaald type speelgoed: al gauw ontstaat er dan een verzameling. Van knuffels, bijvoorbeeld. Of van lego, schelpen, bloemblaadjes, eenhoorns… waar je kind ook van houdt en welke leeftijd je kind ook heeft, een lage sidetable kan een hele mooie plek zijn om de verzameling op uit te stallen!

Lego bouwwerk

Je kent het wel: zoonlief heeft de hele dag met lego gespeeld en wil morgen na schooltijd graag weer verder. Maar jij wil graag een opgeruimde kinderkamer én weet dat zoonlief morgenochtend als een dolle door de kamer raast, met kans op sneuvelen van het prachtige legokasteel. Sidetables zijn ideaal om een legokasteel, knutselwerkje of poppenhuis op te zetten zodra je kind gaat slapen. Het pronkstuk staat extra in het zicht en blijft ook nog heel!

Reageer op artikel:
De sidetable: ook leuk in de kinderkamer!
Sluiten