Petra
Petra Lifestyle 22 Sep 2020

De leukste moeder-dochter sieraden

Tegenwoordig zijn er heel veel mooie opties voor het dragen van sieraden voor iemand waar je veel om geeft, zoals je moeder of dochter. Een sieraad draag je namelijk altijd dichtbij je! Zo kies je bijvoorbeeld voor een leuke dubbele ketting of armband, waarvan jullie er allebei eentje dragen. Een ideaal cadeau, maar ook mooi om samen te kopen. Laat je inspireren door verschillende mogelijkheden!

Sieraden voor moeder en dochter

Sieraden voor moeder en dochter

Kettingen zijn de meest populaire sieraden voor moeders en dochters. Deze kan je namelijk goed als set aanschaffen, waarbij er bijvoorbeeld één het hart draagt, en de ander een balk waaruit het hart is uitgesneden. Je hebt dan niet beiden hetzelfde sieraad, maar wel twee sieraden die met elkaar horen. 

Sieraden voor nieuwe moeders

Voor nieuwe moeders zijn ook heel veel mooie sieraden die in teken kunnen staan van jouw baby. Bijvoorbeeld een schattig kettinkje met een voetjes hanger, waar je ook een letter of naam in kan laten graveren. Met een persoonlijk sieraad draag je dan altijd een speciale gebeurtenis of een speciaal persoon met je mee. 

Sieraden voor jou en je vriendinnen

Sieraden voor jou en je vriendinnen2

Sieraden voor moeder en dochter zijn leuk, maar je kan ook leuke sieraden kopen met vriendinnen of zussen! De trend die helemaal terug is van weggeweest is bijvoorbeeld de naamketting: deze zie je overal verschijnen. Zo kan je ook kiezen voor een naamketting met “soulsisters”, waarbij je twee kettingen in één set shopt. Hou jij meer van armbanden? Dit zijn ook perfecte items om als vriendinnen aan te schaffen: je combineert ze met jouw eigen armbanden, maar het heeft toch een speciale betekenis!  

Reageer op artikel:
De leukste moeder-dochter sieraden
Sluiten