De columns van Iris – Wie is Iris

Ik ben Iris, 33 jaar en getrouwd met EJ. We wonen in het Westland, vlak onder Den Haag. Samen zorgen wij voor een prinses en een clown. Oftewel onze dochters Roos (3) en Sophie (1). Wat een stel is dat. Ik lach me rot met ze. En daar mag ik ook nog over schrijven van Kindje op komst!

Wat wil een moeder nog meer! Nou, af en toe een beetje rust. Want het kan ook flink hectisch zijn met 2 kinderen en een drukke baan als marktonderzoeker. Ik werk 3 dagen in de week als marktonderzoeker bij Productschap Tuinbouw.

Wat ik onderzoek? Wat voor bloemen en planten jullie kopen, waar, waarom of waarom juist niet. Met Iris als voornaam kon het ook niet missen: ik moest gewoon de bloemen in.

Naast mijn baan doe ik ook nog een poging tot een sociaal leven en waag ik me wekelijks aan een uurtje zumba. Lekker druk dus! In mijn columns zal ik jullie vertellen waarom mijn meiden me zo aan het lachen, huilen, vloeken, tieren en zwijmelen maken. Ik hoop dat jullie mijn columns met veel plezier zullen lezen en hoor graag jullie reacties!

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.