Petra
Petra Lifestyle 7 Apr 2021

Comfort is hot!

Als er één ding positief is aan het hele corona-verhaal is dat we ons gewoon comfy kunnen kleden. Waarom zouden we ons in torenhoge hakken of strakke lederen rokken wringen als we gewoon van thuis uit werken, right? En wat zien we? Deze comfort trend trekt zich door tot alle lagen van je outfit!

Mag het even lekker zitten?

Comfort in de mode: iets waar we eigenlijk allemaal al op zaten te wachten. Nu we wat meer thuis zitten, lijkt het wel of we het belang van comfort in kledij hebben heruitgevonden. We kunnen natuurlijk wel de hele dag in die doodgewone jogging en met een schamele oversize t-shirt rondlopen, maar op den duur wordt niemand daar echt vrolijk van. Ook binnenshuis hebben we het graag stijlvol. Zowat elk merk heeft deze nieuwe trend opgepikt. Dat is dan ook niet verwonderlijk: het thuis-zijn kon niet genegeerd worden in de nieuwe collecties. Bekijk het als een soort revolutie in de mode. De zachtste stofjes en de leukste classy baggy broeken en lekkerst zittende stijlvolle t-shirts vullen de (online) winkelrekken dit jaar. Comfortabele kledij gaat verder dan enkel een goedzittende broek en top. Ook in je lingerie kan je de meest aangename stuks vinden. Van bh’s tot slipjes geldt: als het lekker zit, dan zit het goed! Wil dit nu zeggen dat we nooit meer die strakke jeans of lederen rok kunnen dragen? Natuurlijk niet! Maar het is wel fijn om te weten dat die comfy afwisseling ook gewoon dik oké is, toch?

Mag het even lekker zitten

Comfortabele, maar elegante lingerie

Ook de lingeriemerken gaan dus voor comfy! Mag het dan niet elegant? Zeker wel! De nieuwste collectie van Marie Jo bh’s bevestigt dat. De zachte roze kanten beha’s van het merk staan je deze zomer zonder twijfel prachtig. Of wat dacht je van lichtblauw? En jawel, zelfs neon kleuren mogen deze zomer weer! Alles in het kader van comfort, maar niet zonder elegant, sexy en stijlvol te zijn. Ben je op zoek naar een balconette, push-up of beugelbh? Je vindt ze in alle kleurtjes deze zomer. Voor elke outfit is er een leuk setje. Sexy, uitdagend en nog eens fijn om te dragen, wat wil je nog meer?

Dus, hoe ga jij de zomer van 2021 tegemoet? Doe jezelf én je hele lichaam een plezier en ga voor ‘comfortabel chique’. Want iedereen weet nu wel dat gemakkelijk niet gelijk moet staan aan onverzorgd en je ook in comfy kleding elegant en stijlvol voor de dag kan komen!

Reageer op artikel:
Comfort is hot!
Sluiten