Petra
Petra Shops & reviews 15 Feb 2015

Chicco buikdrager

Misschien weet je het nog niet, maar je baby vindt het echt geweldig om gedragen te worden. Je baby in een draagdoek of draagzak dragen geeft de baby namelijk hetzelfde gevoel als toen de baby in de baarmoeder zat, dus een herkenbaar gevoel. Hij of zij voelt jouw warmte en voelt zich veilig dankzij jou. Daarnaast voelt je baby je lichaam, herkent hij je geur en hoort hij je stem.

Waarom zou je je baby moeten dragen?

  • Je baby zal minder huilen
  • Je baby slaapt beter, hij voelt namelijk je hartslag en warmte
  • Dragen zorgt ervoor dat je je handen vrij hebt

Het merk Chicco heeft een ideale buikdrager op de markt gebracht die niet alleen comfortabel voor je baby is maar ook nog eens goed voor je rug is. Je zal namelijk de perfecte positie hebben dankzij de verstevigde rug gedeelte.

1. Chicco buikdrager

Chicco buikdragerDe Chicco buikdrager is de ideale vervanger voor een draagzak of draagdoek die ook nog eens goed voor je lichaam is. Het kindje kan dankzij deze buikdrager in twee verschillende posities worden gedragen. Daarnaast is deze buikdrager zowel in hoogte als in lengte verstelbaar en dus ideaal om de goede positie te vinden die goed voor jou en je baby is. Deze Chicco buikdrager is zeer comfortabel voor het kindje dankzij de verstevigde rug. De verstevigde rug geeft namelijk goede steun aan het hoofd en de rug van je kind. De binnenvulling daarentegen is voorzien van een zachte en malse vulling.
Meer informatie

Chicco buikdrager productinformatie

De Chicco buikdrager is een drager die gebruikt kan worden vanaf de geboorte en in twee verschillende posities kan worden ingesteld. Vanaf de geboorte kan je de drager al gebruiken, maar dan alleen de baby naar de ouder toe. Pas vanaf 4 maanden is het toegestaan om de baby in de andere positie te laten zitten, namelijk van de ouder af. Dankzij de malse en zachte binnenvulling is dit een van de meest comfortabele dragers die momenteel beschikbaar is. De schouderbanden van deze drager zijn in hoogt en in lengte verstelbaar.

Eigenschappen:

  • Binnenvulling zacht en mals
  • Perfecte ondersteuning aan hoofd en rug van baby
  • Vanaf de geboorte te gebruiken (naar de ouder toe positie)
  • Vanaf 4 maanden andere positie (van de ouder af)
  • Voorzien van gewatteerde riemen
  • De bekleding is wasbaar in de wasmachine

Foto’s Chicco buikdrager

De productinformatie die hierboven staat geeft natuurlijk veel informatie over de buikdrager. Wanneer je echter nog een beter beeld wil van hoe de zak eruit ziet en wat je er precies mee kan dan heb je natuurlijk foto’s nodig. Hieronder staat de Chicco buikdrager goed afgebeeld van de voorkant en zijkant.

[yasr_overall_rating]

Reageer op artikel:
Chicco buikdrager
Sluiten