Center Parcs: Village Nature Paris [om van te dromen!]

Center Parcs Village Nature boeken
Beginnen bij jullie de vakantiekriebels ook al weer op te spelen? Bij ons thuis is het hele gezin in rep en roer, want wij hebben inmiddels onze droomvakantie geboekt. We wilden altijd al eens naar Disneyland Parijs, maar vonden de accommodaties in het park wat prijzig en wilden het liefst ook nog de omgeving rond het park verkennen. Daar is nu een oplossing voor, en wat voor één: het nieuwe Village Nature Paris van Center Parcs.

Je weet niet wat je ziet!

Village Nature Paris is een gloednieuw park dat z’n deuren opent op 11 augustus 2017. En dat komt ons natuurlijk prachtig uit, want dat valt midden in de zomervakantie. Gelukkig is het nu al mogelijk om te boeken (tot en met 25 juni zelfs met korting!!!) en dat heb ik gelijk gedaan toen ik zag hoe geweldig dit park eruit ziet. Het park ligt namelijk niet alleen vlakbij Disneyland, maar er is ook nog eens van alles te doen op het park zelf.

De vijf bijzondere werelden van Village Nature

Village Nature Paris biedt vijf verschillende werelden, waartussen (ik weet het zeker) voor ieder wat wils zit. Zo weet ik zeker dat onze jongste zal genieten van de BelleVie Farm. Op deze farm kun je namelijk het echte boerenleven leren kennen, compleet met moestuin en boerderijdieren. De anderen zullen de grootste lol hebben in de Forest of Legends (in gigantische buitenspeeltuin) en de Aqualagon (een prachtig zwemparadijs). Omdat ik zelf houd van wandelen om helemaal tot rust te komen, ben ik erg benieuwd naar de wandelroutes in de Extraordinary Gardens.

Village Nature Paris Aqualagon

Gezelligheid op de Lakeside Promenade

Er is een plek waarvan ik denk dat alle leden van het gezin ontzettend van zullen genieten: de Lakeside Promenade. Op dit centrale plein in het park is van alles te doen. Er worden concerten gegeven, er is een Kids Club, je kunt er eten in drinken in leuke barretjes en restaurants en je kunt er zelfs lekker shoppen! Ik ga me zelfs afvragen of we nog wel tijd overhouden voor een bezoek aan Disneyland 😉

Lakeside Promenade Paris boeken

Luxe, nieuwe accommodaties

Toen ik na het zien van alle faciliteiten ook nog eens ontdekte hoe mooi de cottages eruit zien, was mijn keuze snel gemaakt: snel boeken! Alle typen accommodaties zijn licht en modern, maar met een gezellige uitstraling. En geen gezeur over extra bijboeken van bijvoorbeeld handdoeken, beddenopmaakservice, WiFi of eindschoonmaak: het zit allemaal namelijk gewoon bij de prijs inbegrepen.

Ook voordelig boeken? Lees hier hoe!

Ben jij inmiddels net zo nieuwsgierig naar dit park als ik? Check dan zeker deze aanbieding even. Let op: deze is geldig tot en met 25 juni 2017. Hebben jullie inmiddels al geboekt voor de zomervakantie? Geen nood; natuurlijk laat ik na onze vakantie weten of het verblijf in Village Nature Paris inderdaad de droomvakantie was die we zochten. Kun je altijd nog boeken voor een volgende vakantie:)

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.