Bugaboo verzorgingstas

Petra 29 jan 2015 Shops & reviews

Wanneer je op bezoek gaat of gewoon ergens een dagje wil shoppen is het natuurlijk belangrijk dat je alle spullen van je baby mee kunt nemen om je baby zo goed mogelijk te verzorgen. Het is natuurlijk niet handig om alle spullen in de auto los mee te nemen, maar om ze in een tas te doen die ook nog eens betrouwbaar is. De meeste vrouwen kiezen er dan ook voor om een verzorgingstas aan te schaffen die bedoeld is voor de spullen van de baby. Deze zijn namelijk voorzien van verschillende vakken die het makkelijker maken om de spullen apart te houden zodat alles makkelijker te vinden is. Maar welke verzorgingstas moet je dan echt aanschaffen? Welke is het beste en op welke kun je nu echt vertrouwen om de spullen goed te bewaren?

1. Bugaboo verzorgingstas

Bugaboo verzorgingstasAls je op reis bent of als je op reis wil gaan is het natuurlijk belangrijk dat je alle spulletjes van de baby meeneemt. Het is natuurlijk niet handig om alle spullen los mee te nemen in de auto, aangezien je alles bij elkaar wil hebben en snel wil vinden. Daarom is het nu handig om deze Bugaboo verzorgingstas aan te schaffen. De tas heeft allerlei speciale vakken waar je gebruik van kan maken om alles makkelijk te vinden. Niet alleen is deze tas mooi, van echt leer en ruim, maar krijg je bij het aanschaffen van deze tas ook nog eens een gratis verschoningsmat. Je kan je baby dus overal waar je naartoe gaat verschonen zonder je ergens zorgen over te maken.
Meer informatie

 

Bugaboo verzorgingstas productinformatie

Deze tas is niet alleen gemaakt van echt leer, maar het heeft ook nog eens de uitstraling die perfect bij je Bugaboo kinderwagen past, namelijk een luxe uitstraling. Je kan deze tas voor allerlei doeleinden gebruiken, dus niet alleen als luiertas maar bijvoorbeeld ook als een draagtas. De tas is ruim en heeft allerlei opbergvakken. Zo is er in de tas ook een speciale opbergvak te vinden waar je je thermosfles in kwijt kan. Zo kan je tijdens het reizen altijd melk klaarmaken voor je baby. Lekker handig dus. Bij deze tas krijg je ook nog eens een verschoningsmatje, waardoor je je kindje overal kan verschonen.

Eigenschappen:

  • Bij deze tas krijg je GRATIS een verschoningsmatje
  • De tas heeft handige vakken waar je je spullen voor de baby kan opbergen
  • De tas heeft een apart vak voor een thermosfles
  • De tas is gemaakt van echt leer
  • De tas kent een magneetsluiting en kan dus snel worden opengemaakt.

Foto’s Bugaboo verzorgingstas

Om een beter beeld te geven van hoe de verzorgingstas precies in elkaar zit en hoe deze bevestigd kan worden aan de kinderwagen, staat hieronder verschillende foto’s van hoe de tas precies eruit ziet.

Reageer op artikel:
Bugaboo verzorgingstas
Sluiten