Bugaboo luiertas

Bugaboo luiertas
Wanneer je ergens op bezoek bent of als je ergens even naartoe wil gaan dan is het natuurlijk handig als je alle babyspullen kan verzamelen in een tas. Het belangrijkste wat je graag zou willen meenemen voor je baby zijn natuurlijk de luiers. Je baby plast en poept namelijk heel vaak en je zal dus veel luiers mee moeten nemen. Zo’n grote pak luiers meenemen is natuurlijk niet handig. Gelukkig heeft het merk Bugaboo overal aan gedacht. Zo kan je een luiertas aanschaffen van het merk waar ook nog eens ruimte is voor andere spullen, zoals een thermosfles. Je kan dus alle spullen van je kindje meenemen zonder dat allemaal los op te tillen. Hoe heerlijk is het om voor alle spullen een apart vakje te hebben zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar zijn of haar spullen?!

1. Bugaboo luiertas

Bugaboo Bee voetenzakBugaboo is een Nederlands merk dat in 1999 is opgericht en nu als een van de grootste merken actief is met name in kinderwagens en buggy’s. Bugaboo richt zich, wat je waarschijnlijk al door had, op ouders die reizen. Wanneer je op reis wil gaan en je een baby hebt is het natuurlijk belangrijk dat je alle spullen van je baby of kind meeneemt. Een van de belangrijkste zaken zijn dan ook de luiers die je mee moet nemen en dan kan nu in een handige luiertas die Bugaboo op de markt heeft gebracht. Deze luiertas bevat niet alleen ruimte voor de luiers, maar ook voor andere spullen. Zo kan je dus alle babyspullen in een plek meenemen, of het nu op reis is of voor een wandeling. Geen gezeur meer met alle spullen sjouwen, maar alles verzameld in een tas.
Meer informatie

Bugaboo luiertas productinformatie

Als je kinderwagen nog niet compleet was, dan is die wel compleet bij aanschaf van deze modieuze tas. Niet alleen oogt deze luxueus, maar is deze ook nog eens luxueus qua uitvoering. Je kan deze naast verzorgingstas of luiertas ook nog eens gebruiken als draagtas voor jezelf. Er is veel opbergruimte waar je dus van alles kan opbergen, waaronder speentjes, thermosfles en vele andere babyspullen.

Eigenschappen:

  • In deze tas kan je van alles kwijt, dus niet alleen je luiers.
  • Zo heb je bijvoorbeeld een verborgen thermoflesvak, waar je dus warm water mee kan nemen om melk te prepareren.
  • Deze luiertas is gemaakt van echt leer en heeft een modieuze uitstraling.
  • Bij aanschaf ontvang je nu ook een verschoningsmatje om je baby op te verschonen.
  • Er zijn veel handige opbergvakken voor allerlei spullen die je kan opbergen.

Foto’s Bugaboo luiertas

Het is natuurlijk belangrijk om eerst een product te zien voordat je besluit om het aan te schaffen. Dat is precies waarom we de volgende foto’s hieronder hebben geplaatst. Op deze foto’s kan je precies zien hoe groot de tas is, wat er allemaal in kan en wat je er uiteindelijk aan hebt. Verder kan je ook zien hoe de tas precies past bij je Bugaboo kinderwagen. Bekijk dus eerst de foto’s hieronder voordat je besluit om de luiertas te kopen.

 

Reageer op dit bericht!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.