Petra
Petra Zwangerschap 11 Dec 2014

Top 10 zwangerschaps boeken

Als je zwanger bent wil je natuurlijk zoveel mogelijk informatie inwinnen over het verloop van je zwangerschap en natuurlijk ook daarna. Het is belangrijk om te weten wat er precies gaat gebeuren, wat je wel en niet moet doen en hoe je het allemaal zo prettig mogelijk kan ervaren. Het zwanger zijn is namelijk niet altijd een pretje, waardoor het dus belangrijk is om alle trucjes te kennen om een zo goed mogelijke zwangerschap tegemoet te gaan. Tijdens je zwangerschap zal je onder andere veel vragen hebben met betrekking tot wat je wel of niet mag eten. Daarnaast zal je vragen hebben met betrekking tot de baby zelf. Wat is dan beter dan een boek te lezen waar alles in staat beschreven?

Welke boeken kan je dan het beste lezen? Hieronder staan de top 3 boeken die wij jou aanraden om te lezen. Door het lezen van deze boeken zal je zeker een beter beeld hebben van wat je te wachten staat!

#1 – De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling

De meest gestelde vragen over zwangerschap en bevalling

In dit boek wat, geschreven is door een verloskundige, worden de gouden tips van verloskundigen en gynaecologen beschreven. Dit zijn voornamelijk de meest gestelde vragen over de zwangerschap en de bevalling. Dit boek bevat een geweldig aantal antwoorden, tips en adviezen waar iedere zwangere vrouw wel wat aan heeft!

Meer informatie

#2 – Voor het eerst zwanger

Als je voor het eerst zwanger bent dan weet je natuurlijk niet wat je allemaal kan verwachten tijdens je zwangerschap. Voor het eerst zwanger is een boek dat in detail bespreekt maand na maand over alles wat je moet weten om zorgeloos te kunnen genieten van je zwangerschap. Het is een compleet boek met allerlei tips die zeker van pas komen. Per fase staat er vermeldt waar je aan moet denken.

Meer informatie

#3 – De grote geboorte gids

De grote geboorte gids

De grote geboorte gids is een van de compleetste boeken met betrekking tot de zwangerschap en alles daaromheen. Het boek is geschreven door een gynaecoloog en verpleegkundige. In dit boek staan de meest gestelde vragen en een antwoord daarop. Daarbij kan je denken aan wat je wel of niet mag eten en of je baby zich goed ontwikkeld en hoe je dat kan merken.

Meer informatie

Reageer op artikel:
Top 10 zwangerschaps boeken
Sluiten