Petra
Petra Lifestyle 9 Oct 2020

Binnenkort de kinderkamer verven? Kies dan de beste verf

Misschien ga je voor het eerst met de kinderkamer aan de slag en verwacht je binnenkort een klein wondertje. Misschien heb je al een kleintje, maar wil je eens wat anders op de muur. Of is je zoon of dochter al wat ouders en kan hij of zij zelf kiezen wat mooi is? Wat de reden ook is om de kinderkamer eens aan te pakken, je wil altijd een goede verf kiezen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat je alleen verf op waterbasis gebruikt. Dit is niet schadelijk, zoals bijvoorbeeld terpentine gedragen verf dat binnenshuis wel is. Alle reden dus om eens verder te lezen.

We gaan het in dit artikel specifiek hebben over muurverf. Dit type verf gebruik je zowel voor de muur als het plafond. Het maakt in de basis niet zoveel uit welke muurverf je voor het plafond gebruikt. Zorg er alleen voor dat je niet onnodig dure muurverf, bijvoorbeeld eentje die afneembaar is, op het plafond strijkt. De kans dat het plafond vuil wordt is natuurlijk klein. In dit artikel gaan we het specifiek hebben over muurverf van het merk Flexa. En dan juist over Flexa Pure. Dit is een aparte lijn van Flexa die niet overal te koop is, maar juist hele mooie effecten geeft.

Maak van je kinderkamer iets bijzonders

Maak van je kinderkamer iets bijzonders

Het is zo verleidelijk. Even snel naar de bouwmarkt racen en daar de goedkoopste muurverf op de kop tikken. Toch is dat niet wat we willen. Jouw kroost is belangrijk voor je en die gun je natuurlijk het beste. Maak dan ook van de kinderkamer een plek waar ze zich fijn voelen. En een fijne sfeer creƫren begint natuurlijk met een mooie kleur. In de kinderkamer zien we vaak verschillende tinten blauw of roze. Maar ook zachtgroen of paars zijn steeds meer in de mode als het gaat op kleur op de muur. Binnen deze kleuren zijn er tal van tinten waaruit je kunt kiezen. Verdiep jezelf hier eens goed in. Kijk bijvoorbeeld op Pinterest en doe daar leuke inspiratie op.

Nu over naar de verf. Wat vind je mooi? Denk eens aan krijtverf van Flexa Pure. Deze muurverf geeft een bijzonder kalkmatte uitstraling die zorgt voor rust. De kinderkamer wordt een warm geheel die prettig aanvoelt. Rust en kalmte, dat is belangrijk in het leven van een jonge spruit. Naast kalkmat kun je ook kiezen voor een extra matte variant. Deze muurverf is extreem mat en zorgt voor een adembenemend resultaat op de muur. Echt iets bijzonders dus. Maar ook als je liever een beetje glans hebt is er een optie. Kies dan voor de zijdemat variant. Deze is niet zo mat als de Extra Mat en de Kalkmat, maar geeft toch een sfeervolle uitstraling. Keuze genoeg!

Een muur dat eenvoudig schoon te maken is

Een kinderkamer is een levendige ruimte. Muren kunnen snel vuil worden doordat de handjes de muur raken. Dit wil je natuurlijk wel gemakkelijk schoon kunnen maken. Alle Flexa Pure muurverven zijn heel gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is deze verf van hogere kwaliteit dan andere Flexa verf. Deze speciale lijn is gemaakt voor mensen die net wat meer verwachten van een verf. Daarnaast heb je gewoon iets heel bijzonders op de muur. De uitstraling en de warme kleur zorgen voor een uniek effect die je niet snel zal vergeten.

Reageer op artikel:
Binnenkort de kinderkamer verven? Kies dan de beste verf
Sluiten