Petra
Petra Blog 2 May 2012

Bijna-Moederdag

Advertorial

Moederdag is dé dag in het jaar om je moeder met een mooie bos bloemen te laten weten dat je aan haar denkt. Om iedereen daar aan te herinneren, roept het Bloemenbureau de periode vóór Moederdag uit tot Bijna-Moederdag.

Twee weken lang zetten we nog niet de moeders in het zonnetje, maar de bijna-moeders. Daarmee bedoelen we alle vrouwen die in verwachting zijn, maar nog net niet een échte moederdag meemaken. Vanaf 1 mei kan iedereen zwangere echtgenotes, zussen, dochters en vriendinnen opgeven voor een gratis Bijna-Moederdagboeket via Mooiwatbloemendoen.nl. En misschien wint ze er ook nog kaartjes voor de Floriade bij ook.

Het enige wat je hoeft te doen, is vertellen wat bloemen met de bijna-moeder doen. Maken ze haar blij? Superblij? Superduperdebotelblij? De origineelste inzendingen worden beloond met schitterende roze of blauwe bloemen, afhankelijk van of het jongetje of een meisje wordt.

Ook trekt er een bloemenautomaat door het land die Bijna-Moederdagboeketten uitdeelt. Wanneer een vrouw er voor gaat staan en langzaam ronddraait, wordt automatisch gedetecteerd of de vrouw in verwachting is. En als dat zo is, mag ze kiezen voor roze of blauwe bloemen.

Reageer op artikel:
Bijna-Moederdag
Sluiten