Petra
Petra Blog 9 Jan 2012

Beyoncé bevallen van dochter Blue Ivy Carter

Het is nu officieel! Na wekenlang speculeren is Beyoncé eindelijk bevallen van haar eerste kindje. Op 7 januari beviel de zangeres in een ziekenhuis in New York van dochter Blue Ivy Carter. 

Volgens website E! online zou het meisje via een keizersnede ter wereld zijn gekomen. Jay-Z schijnt tijdens de bevalling geen moment van Beyoncé’s zijde geweest te zijn. Zowel moeder als het kind maken het goed.

Vrienden en familie van het stel hebben de trotse ouders al gefeliciteerd. Actrice Gwyneth Paltrow reageert via Twitter: “Welkom in deze wereld Blue, we houden nu al van je”. Volgens Solange, het zusje van Beyoncé, is haar kersverse nichtje het mooiste meisje ter wereld. Ook zangeres Cheryl Cole richt zich via Twitter tot het stel. “Gefeliciteerd Beyoncé en Jay met de geboorte van jullie eerste kind.”

Sinds 2002 hebben Beyoncé en Jay-Z een relatie en trouwden drie jaar geleden in New York. Het stel is nooit erg openhartig geweest over hun relatie. Toch maakte de zangeres nooit een geheim van haar kinderwens. Eerder liet ze weten dat een kind niet het einde betekent van haar muzikale carrière. “Ik zal gewoon muziek blijven maken, als dat me tenminste nog steeds gelukkig maakt.”
 

Reageer op artikel:
Beyoncé bevallen van dochter Blue Ivy Carter
Sluiten